28 / 04 / 2024

Prestij Elit projesi

Prestij Elit projesi

Kaliteyi standarttan öte yaşam biçimi olarak sunarak 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, yatırımcılardan tam not almayı sürdürüyor.

Bursa Prestij Elit iletişim!

Bursa Prestij Elit iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin alanları minimum 165 metrekare olarak tasarlanan proje Bak Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Mudanya Prestij Elit fiyatları!

Mudanya Prestij Elit fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Bak Yapı tarafından inşa edilen projede 3+1 dubleks ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Toplam 522 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.Proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Peki Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Prestij Elit projesi'nin ilk etabı satışta!

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Elit projesi 23 blokta 276 daireden meydana geliyor.Projede daireler 3+1 dubleks ve 4+1 tipinde...

Prestij Elit Bakyapı nerede?

552 adet daireden meydana gelen Prestij Elit Bakyapı projesinin 207 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Prestij Elit Bakyapı nerede?

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Bursa Prestij Elit'in 2. etabı Eylül sonunda hazır!

Bakyapı’nın Bursa Osmangazi bölgesinde hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı!

Prestijli yaşam alanlarının mimarı Bakyapı’nın Bursa Osmangazi’de hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Prestij Optimum Bursa satılık ev!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Prestij Optimum projesi 13 katlı dokuz bloktan oluşuyor. Proje Bursa'da Bak Yapı tarafından inşa ediliyor...

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

Bursa Prestij Hayat konut fiyatları!

Bursa Osmangazi'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Hayat projesi 15 katlı 17 blok olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor...

Bursa Prestij Optimum ev fiyatları!

Bakyapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Optimum projesi Ekim 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Bursa Prestij Optimum ev fiyatları..

Bakyapı Prestij Elit Bursa fiyatları!

Bakyapı tarafından hayata geçirilen Bakyapı Prestij Elit Evleri 552 konuttan meydana geliyor. Bakyapı Prestij Elit Bursa fiyatları 379 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Prestij Optimum Osmangazi fiyat listesi!

Bak Yapı imzasıyla yükselen Prestij Optimum projesi, 990 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje 13 katlı 9 blok olarak Bursa Osmangazi'de inşa ediliyor...

Bakyapı Prestij Elit Evleri fiyat 2017!

Bakyapı Prestij Elit Evleri fiyat listesi 379 bin TL'den başlıyor. Prestij Elit Bursa'da 0,69 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Prestij Optimum Bursa satış fiyatları!

Prestij Optimum Bursa satış fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Bakyapı Prestij Optimum projesi Ekim 2018'de teslim ediliyor...

Prestij Elit projesi Haberi

Prestij Elit projesi

Kaliteyi standarttan öte yaşam biçimi olarak sunarak 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, yatırımcılardan tam not almayı sürdürüyor.  Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Osmangazi’ye kattığı değer ile Bursa’nın en iddialı projeleri arasında gösterilen Prestij Optimum ve Prestij Elit projeleri tüm hızıyla devam ederken, projelerin yüzde 70’nin satışının tamamlandığını vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör,  döviz kurundaki dalgalanmalara rağmen fiyatları sabit tutarak yatırımcıların beklentisini karşıladıklarını belirtti.  


İnşaat sektöründe huzurlu yaşam alanlarını güven, hız, yenilikçi bakış açısı ve kaliteyle perçinleyen Bakyapı, Prestij markası altında, hayata geçirdiği projelerde sunduğu kalite, donanım ve beraberinde getirdiği yüksek kazançla yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Vaat ettiği yüksek yaşam standardı ile Osmangazi’ye değer katan Prestij Optimum ve Prestij Elit projelerinin yüzde...