30 / 04 / 2024

Prestij Tel-Kom İnşaat iletişim

Prestij Tel-Kom İnşaat iletişim

Prestij Tel-Kom İnşaat Gıda Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melek Uyanık tarafından kuruldu. 

Lets Prestij İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lets Prestij İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Balık tarafından kuruldu.

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 410 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından açıldı.

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

EML Prestij İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

EML Prestij İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Yıldırım tarafından kuruldu.   

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Prestij Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Prestij Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Ümraniye 'de kuruldu.

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Kom Gelişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kom Gelişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon 840 bin TL sermaye bedeli ile Noor Aloyon, Khaled Whab ve Omar Mohammed ortaklığında kuruldu. 

Prestij Tel-Kom İnşaat Gıda Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Tel-Kom İnşaat Gıda Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melek Uyanık tarafından kuruldu. 

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi!

13 katlı beş blok halinde yükselen Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij 275 daire ve 12 dükkandan oluşuyor. Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi 148 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Prestij Efor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Efor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Cereyan ve Mesut Cereyan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Prestij Tel-Kom İnşaat iletişim Haberi

Prestij Tel-Kom İnşaat iletişim

Prestij Tel-Kom İnşaat Gıda Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melek Uyanık tarafından kuruldu. 


Prestij Tel-Kom İnşaat Gıda Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Telekomünikasyon iletişim faaliyetleri: Yurtiçi ve yurtdışında kurulu tüm mobil telekomünikasyon hizmetleri veren özel ve resmi kuruluşlara ait telekomünikasyon sistemlerinin kurulması montajı devreye alınması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Prestij Tel-Kom İnşaat Gıda Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Saray Mah.Küçüksu Cad.B Blok No:64 A/510 Ümraniye