18 / 05 / 2024

prime gayrimenkul

prime gayrimenkul

Sinpaş GYO, portföyünde bulunan varlıkların değerleme hizmetlerini yapması için, Reel Gayrimenkul ve Prime Gayrimenkul değerleme şirketleri ile anlaştı...

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Menteşe tarafından kuruldu.

Prime Brokers Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prime Brokers Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kavuk, Ertunga Avcı, Ramazan Toktay, Yasin Kurşuntel tarafından kuruldu.

Prime Estate Gayrimenkul Reklam Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Prime Estate Gayrimenkul Reklam Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Evin Erköeoğlu ve Numan Ünvan ortaklığında kuruldu.

Prime Potomac International Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Potomac International Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  Ben Modo tarafından  kuruldu.

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Justın Thomas Mays, Omran Alakkad ve Peter Tahhan ortaklığında kuruldu.

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Deniz GYO 2019 yılı için Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Makro Gayrimenkul Değerleme ve Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı...

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

Martı GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için RM Ritim Gayrimenkul Değerleme ve Prime Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı...

Deniz GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Deniz GYO 2018 yılı için Prime Gayrimenkul Değerleme, Makro Gayrimenkul Değerleme ve Harmoni Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı. 

Satılmayacak gayrimenkul yok, yanlış fiyatlama var!

Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Kurucu Ortağı Fırat Sezginsoy, gayrimenkul sektöründe kilit noktanın fiyat politikası olduğu söylüyor. Sezginsoy, satılmayacak gayrimenkul olmadığını, ancak sektörde yanlış fiyatlamanın olduğunu belirtti.

Gayrimenkul satışlarını artırmak için farklı kampanyalara ihtiyaç var!

Gayrimenkul piyasasında en çok C segmenti konuta ihtiyaç olduğunu kaydeden Prime Property Gayrimenkul Danışmanlık kurucu ortağı Fırat Sezginsoy, ancak yükselen maliyet ve piyasa koşulları nedeniyle yeni projelerin C segmentine hitap etmediğini belirtti.

Prime Development Anadolu'da iki yeni AVM açacak!

Türkiye pazarına 2007 yılında giren Uluslararası gayrimenkul yatırımcısı Prime Development, önümüzdeki üç yıl içinde Anadolu'da iki yeni proje geliştirecek.

prime gayrimenkul Haberi

prime gayrimenkul



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;



Yönetim Kurulumuz, "Seri:VI No:11 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 39.maddesi uyarınca; şirket portföyünde bulunan varlıklar için 2013 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarının seçilmesine, seçilen firmaların kamuya açıklanmasına oybirliği ile karar vermiştir.  


Varlık  & Gayrimenkul Değerleme Şirketi


* Rumeli Konakları (İstanbul, Sarıyer, Zekeriyaköy): Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık  A.Ş.

* Itower (İstanbul, Şişli, Cumhuriyet Mahallesi 1157-3 Parsel): Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık  A.Ş.

* Bomonti Time (İstanbul, Şişli, Cumhuriyet M., 994-54/55/56/57 Parseller): Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık  A.Ş.

* Avangarden (İstanbul, Ümraniye, A....