02 / 05 / 2024

Prime İstanbul ne zaman bitiyor

Prime İstanbul ne zaman bitiyor

Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki Prime İstanbul projesini tamamlama aşamasına geldi.

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Manisa Prime projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Prime Eğitim Danışmanlığı Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Prime Eğitim Danışmanlığı Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgekaan Gürbüz ve Fatih Oğuzhan Birinci ortaklığında kuruldu. 

Manisa Prime projesinde karar çıktı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre değer katacak dev proje “Manisa Prime Manisa Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” projesinde çalışmalar hızla devam ederken proje ilgili yapılan itiraz da karara bağlandı.

Manisa Büyükşehir'den Manisa Prime açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Prime projesi ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Prime Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Mamdouh Kasıde, Mohamad Adeeb Alsıyoufı, Basem Khadam ve Ahmad Rajh ortaklığında kuruldu. 

Ta Prime Design Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ta Prime Design Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Talal Alshaar tarafından kuruldu. 

Manisa Prime'ın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Prime projesinin inşaatına da son sürat devam ediyor.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Manisa Prime projesine ilk beton döküldü!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hayata geçirilen ve Manisa’nın en önemli projelerinden biri olan Manisa Prime Projesi için ilk beton dökümü yapıldı.

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits'te kira garantili dev kampanya!

Babacan Holding Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projelerinde yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor.

Manisa Prime projesi için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisalılara sözünü verdiği dev projelerden bir tanesi olan Manisa Prime projesine ilk kazma vuruldu.

Prime İstanbul ne zaman bitiyor Haberi

Prime İstanbul ne zaman bitiyor

Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki projeyi tamamlama aşamasına geldi. Prime İstanbul adı verilen proje bünyesinde, Türkiye'nin en büyük şehir otelleri kompleksi, 5 bin kişilik Performance&Convention Center ve 488 lüks rezidans daireden bir araya gelen yaşam alanı yer alıyor. 


Proje kapsamındaki oteller; Pullman Hotel ve 4 yıldızlı Mercure Hotel markalarıyla işletilecek. 

Her yıl 500 bin kişiden fazla yerli ve yabancı kişiye hizmet verecek, yaklaşık 1.000 kişiye direkt istihdam sağlayacak olan Prime İstanbul kompleksi, uluslararası ticaret, kültür, turizm ve finans dünyasının önemli adreslerinden biri olmayı...