19 / 05 / 2024

Prıme Locatıon Real Estate İnşaat Kimin

Prıme Locatıon Real Estate İnşaat Kimin

Prıme Locatıon Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alaa Aldın Hamshow, Nihad Naim Hasan Alhanbalı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd tarafından kuruldu.

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Hamıdreza Fatehı tarafından kuruldu.

Hane Prıme İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hane Prıme İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Aydın tarafından kuruldu.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

EYT yeni gelişme! On binlerce emekli adayına mahkeme yolu gözüktü

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi için son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak edilmekte. EYT'de yeni bir gelişme oldu. Yasanın yürürlüğe girmesiyle on binlerce kişinin EYT’li olmak için Sosyal Güvenlik Kurumu SGK’ya dava açabileceği belirtiliyor. İşte detaylar...

Prımeful Dıstrıbutıon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prımeful Dıstrıbutıon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Muhammad Amır Shehzad tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'ndaki ekolojik köprünün yapımı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıtrafından İzmir-Çeşme Otoyolunda hayata geçirilen ekolojik köprünün yapımı tamamlandı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

Taşköprü TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Prıme Locatıon Real Estate İnşaat Kimin Haberi

Prıme Locatıon Real Estate İnşaat Kimin


Prıme Locatıon Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Alaa Aldın Hamshow, Nihad Naim Hasan Alhanbalı ortaklığında kuruldu. 


Prıme Locatıon Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dısında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını...