04 / 05 / 2024

prime mall açıldı mı

prime mall açıldı mı

Artuğ Çetin “Prime Development’ın dünya genelinde 2.5 milyar dolarlık yatırımı bulunuyor. Firma Türkiye’de de proje değeri 500 milyon dolardan fazla gayrimenkul projesi geliştirdi” dedi.

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Emirgan Sütiş Bahreyn şubesi açıldı!

Mimar Sami Savatlı'nın Emirgan Sütiş'in Orta Doğu pazarı için hazırladığı ilk konsept restoran The Avenues Mall'da açıldı.

Mall of Antalya açıldı!

Torunlar GYO tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Mall of Antalya açıldı.

Penti Güney Afrika mağazası açıldı!

İç giyim kategorisinde hizmet veren Penti'nin, Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki ilk mağazası Johannesburg Clear Water Mall'da açıldı. Penti 2018'e kadar yurtiçi ve yurtdışında toplam 700 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

Sivas Prime Mall, 150 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşecek!

İki Alman sanayici ailenin 15 ülkede gayrimenkul yatınmı yapmak ign kurduğu Prime Development Sivas'a alışveriş merkezi yatınmına başlıyor. Prime Mall Sivas, 150 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşecek.

Prime Mall Gaziantep 10 milyon ziyaretçi ağırladı!

Gaziantep'in en büyük alışveriş merkezi olan Prime Mall Gaziantep, yöreye kattığı ve kazandırdığı değerlerle kentin vazgeçilmezi oldu. Prime Mall Gaziantep bir yılda yaklaşık 10 milyon ziyaretçiyi ağırladı.

Porland Mağazası, yarın Prime Mall AVM’de kapılarını açıyor!

Bin 740 metrekare alanda, hem ev hem de gastronomi müşterilerine hitap eden Porland Mağazası, 13 Eylül’de Prime Mall AVM’de kapılarını açıyor. Üstelik açılışa özel 13 – 14 Eylül’de tüm ürünlerde yüzde 50 indirim...

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi 4. Yaşını kutluyor!

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, 4. Yaşını kutluyor. Prime Mall Alışveriş Merkezi 25 Ağustos Pazar günü İskenderun'da yapılacak olan kutlamalarda 444 adet hediye dağıtacak.

Saray Muhallebicisi’nin 18. şubesi Mall Of İstanbul’da açıldı!

Türkiye’nin en köklü muhallebici zinciri Saray Muhallebicisi’nin 18. şubesi, Mall Of İstanbul’da açıldı. Saray Muhallebicisi; zengin menüsü ile ‘İstanbul’un alışveriş merkezi’ Mall of İstanbul’daki yerini aldı...

Prime Mall AVM'nin motosiklet kampanyası yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı!

Prime Mall Antakya Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği kampanya yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı. Prime Caıd sahibi 5 kişi daha 2014 model "Kanuni Pony 50" marka motosiklet sahibi olacak.

Prime Mall Antakya yeni yılda ev hediye ediyor!

Antakya’nın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olan Prime Mall Antakya, yeni yılda ziyaretçilerine ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 2 Şubat’a kadar aynı gün içinde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, ev sahibi olma şansı yakalıyor...

prime mall açıldı mı Haberi

prime mall açıldı mı


Prime Development CEO’su Dr. Artuğ Çetin, 5 yıl içinde Türkiye’deki yatırımlarını 1 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, “Prime Development’ın dünya genelinde 2.5 milyar dolarlık yatırımı bulunuyor. Firma Türkiye’de de proje değeri 500 milyon dolardan fazla gayrimenkul projesi geliştirdi” dedi. 56 bin metrekare kiralanabilir alana, sahip projenin belirlenen tarihten 4.5 ay önce tamamlandığını vurgulayan Çetin, “Kiralama oranlarının kısa sürede yüzde 95’e ulaştık. Projemiz 2 bin 500 kişilik istihdam yaratacak”...