28 / 04 / 2024

Prime Palace beylikdüzü

Prime Palace beylikdüzü

Babacan Yapı’nın Beylikdüzü’nde hayata geçireceği yeni projesi Prime Palace, lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor. Prime Palace’ta 248 adet süit daire yer alıyor.

Beylikdüzü Babacan Palace'ta 1.650 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding, şimdi de Beylikdüzü'nün en lüks projesi olan Babacan Palace’dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede sıfır peşinat aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit!

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. Babacan Prime Palace projesinde suit dairelerin fiyatları 256 bin TL'den başlıyor...

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları!

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında nakitte yüzde 10 indirim yapılıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projenin toplam arsa alanı 5 bin metrekare olarak belirtiliyor.

Babacan Prime Palace ödeme planı!

Babacan Prime Palace ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sağlanıyor. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen proje zemin+20 katlı tek blok şeklinde tasarlandı.

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları!

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları üzerinden peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Babacan Yapı imzası ile yükselen projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Prime Palace satılık!

Beylikdüzü Prime Palace satılık daire teslimlerinin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor. Nakit ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan proje 248 konut ve 8 ticari birimden oluşuyor.

Beylikdüzü Prime Palace ödeme seçenekleri!

Beylikdüzü Prime Palace ödeme seçenekleri kapsamında 30 ay vade imkanı sağlanıyor. 2016 yılı sonunda teslim edilecek proje zemin + 20 katlı tek blok olarak tasarlandı.

Babacan Prime Palace satılık!

Babacan Prime Palace satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade uygulanan proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Prime Palas fiyat!

Beylikdüzü Prime Palas fiyat listesi 120 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Prime Palace Beylikdüzü projesinde daireler bu yıl Eylül ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Prime Palace Beylikdüzü teslim tarihi!

Prime Palace Beylikdüzü teslim tarihi bu yıl Eylül ayı olarak belirtiliyor. Babacan Yapı'nın projesi Prime Palace Beylikdüzü'nde suit dairelerin fiyatları 120 bin dolardan başlıyor...

Beylikdüzü Prime Palace ödeme planı!

Beylikdüzü Prime Palace ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sağlanıyor. Babacan Yapı tarafından inşa edilen projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Prime Palace: Babacan Yapı'dan 5 yıldızlı proje!

Babacan Yapı’nın Beylikdüzü’nde hayata geçireceği yeni projesi Prime Palace, lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor. Prime Palace’ta 248 adet süit daire yer alıyor.

şželale Evleri Beylikdüzü'nde 139 bin TL'ye! Fiyatlar sabitlendi!

şželale Evleri Beylikdüzü'nde fiyatlar sabitlendi. Mavisu Evleri projesinde ismine şželale Evleri verilen blok Mart 2011 ´de sahiplerine teslim edilecek...

Prime Palace beylikdüzü Haberi

Prime Palace beylikdüzü

2002 yılından bu yana hayata geçirdiği tüm projelerinde, sadece yapılar yükseltmek değil bu yapılara hayat veren mutlu anların mimarı olabilmek için çalışan Babacan Holding, turizm markası Prime’ın yatırımlarına Beylikdüzü’nde inşa edilen yeni projesi Prime Palace ile devam ediyor. Otelle ve rezidans sistemini birlikte sunan Prime Palace’tan daire satın aldığınızda isteğe göre otel yönetimi ile anlaşılarak daire otel şartlarında kiraya verilebiliyor.  Bu avantaj sayesinde hem kira geliri elde ediliyor hem de istenilen zaman dairede sahipleri kalabiliyor. Ayrıca otel ve rezidans sistemlerinin birlikte yürütüldüğü projede yüksek kira geliri de sağlanıyor. 


5 bin metrekare alana konumlandırılmış Prime Palace, 1 blok zemin ve 20 kattan oluşacak. Projenin ilk 10 katı otel, diğer 10 katı ise rezidans olarak hizmet verecek.  Toplamda 248 adet süit daireden...