27 / 04 / 2024

Prime Palace ödeme planı

Prime Palace ödeme planı

Prime Palace fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2016 yılı Eylül ayında teslim edilecek projede 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits'te kira garantili dev kampanya!

Babacan Holding Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projelerinde yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor.

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası!

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, 1.950 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor...

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit!

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. Babacan Prime Palace projesinde suit dairelerin fiyatları 256 bin TL'den başlıyor...

Prime Palace İstanbul Evleri fiyat!

Zemin + 20 kat şeklinde yükselen projede daireler 1+0'dan süit seçeneklere kadar tasarlandı. Prime Palace İstanbul Evleri fiyat listesine göre daireler 120 bin dolardan başlıyor.

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları!

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında nakitte yüzde 10 indirim yapılıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projenin toplam arsa alanı 5 bin metrekare olarak belirtiliyor.

Babacan Prime Palace ödeme planı!

Babacan Prime Palace ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sağlanıyor. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen proje zemin+20 katlı tek blok şeklinde tasarlandı.

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları!

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları üzerinden peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Babacan Yapı imzası ile yükselen projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Prime Palace satış ofisi!

Prime Palace satış ofisi telefon numarası 0212 672 18 81 olarak belirlendi. Babacan Yapı tarafından inşa edilen proje Atatürk Havaalanı'na 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Prime Palace satılık!

Beylikdüzü Prime Palace satılık daire teslimlerinin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor. Nakit ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan proje 248 konut ve 8 ticari birimden oluşuyor.

Prime Palace Babacan Yapı satış ofisi!

Prime Palace Babacan Yapı satış ofisi ile 0212 672 18 81 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Zemin + 20 katlı tek blok şeklinde tasarlanan projede fiyatlar 120 bin dolardan başlıyor.

Prime Palace Evleri nerede?

Prime Palace Konutları için 30 ay vade imkanı sunuluyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 248 suit daire ve 8 ticari ünite yer alıyor. Peki Prime Palace Evleri nerede?

Prime Palace ödeme planı Haberi

Prime Palace ödeme planı

Prime Palace fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede 248 suit daire ve 8 adet ticari birim bulunuyor. 


Beylikdüzü Prime Palace'ta yüzde 20 peşin ödemelerde kalan bedel 30 ay vadelendiriliyor. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Babacan Yapı imzasıyla yükselen Prime Palace Residence zemin + 20 katlı 1 bloktan oluşuyor. Projenin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


1+0, 1+1, 2+1, 3+1 geniş teraslı süit dairelerin yer aldığı Beylikdüzü Prime Palace Rezidans'ın ilk 10 katında otel, son 10 katında ise rezidans daireler mevcut. 

Prime Palace fiyat listesi!

Babacan Prime Palace daire fiyatları 120 bin dolardan başlıyor. Projede resepsiyon, vale parking, spa, Tuz Odası, açık yüzme havuzu, masaj...