19 / 05 / 2024

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Bilgiç tarafından kuruldu.

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Trix İnşaat Taahhüt Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trix İnşaat Taahhüt Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reşit Yürekli tarafından kuruldu.

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Bilgiç tarafından kuruldu.

Mhk Mühendislik Taahhüt Makina Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhk Mühendislik Taahhüt Makina Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Yusuf Kerim Usta tarafından kuruldu. 

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yücel Şahin tarafından 400 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Şanverdi Yapı Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanverdi Yapı Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Şanverdi tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Esenyurt, Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde kuruldu.

Loder İnşaat Taahhüt Plastik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loder İnşaat Taahhüt Plastik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaver Kızıltan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, Kök İş Merkezi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli tarafından kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Sadaklı Kardeşler İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Alım Satım Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Sadaklı Kardeşler İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Alım Satım Emlak Kom Plastik ve Plastik Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Çelik, İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Bronz İnşaat Taahhüt Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bronz İnşaat Taahhüt Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ünal Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu

KŞ Akel İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KŞ Akel İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Şenel ve Yusuf Kozak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu

NP Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

NP Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Medikal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Parlar ve Muhammed Nofal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Bilgiç tarafından kuruldu.

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak...