23 / 07 / 2024

Primemall Gaziantep AVM

Primemall Gaziantep AVM

Gaziantep’in en büyük alışveriş merkezi Primemall Gaziantep, ziyaretçilerini ilklerle buluşturmaya devam ediyor. Versace, alışveriş merkezleri ile ilk defa buluşturduğu konsept mağazasını Primemall Gaziantep’te açtı.

Primemall Gaziantep AVM ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı!

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin (ICSC) düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Gaziantep'teki avmlerin yerine meydan inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi şehrin göbeğindeki alışveriş merkezini (AVM) yıkarak onun yerine meydan inşa etti.

Gaziantep Bedesten AVM yerine kitap kafe yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yıkarak yeşil alan haline getirdiği Bedesten AVM’nin bir bölümüne yapılan kitap kafe hizmete girdi.

M1 Gaziantep AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

M1 Gaziantep AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Gaziantep AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte M1 Gaziantep AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Gaziantep'teki yeni meydanının ismi “Milli İrade Meydanı” oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydana “Milli İrade Meydanı” adını verdi.

Gaziantep Çınarlı Meydanı hizmete girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği “Çınarlı Meydanı” hizmete girdi.

Gaziantep'te AVM yıkılıp yerine Çınarlı Park yapıldı!

Gaziantep'te bedesten AVM'nin yıkılarak, yerine park yapılması çevre esnafının yüzünü güldürdü. Parkın açılması ve meydanın hareketlenmesiyle birlikte işlerinin de açılacağını düşünen esnaf Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Gaziantep Bedesten AVM'nin yerine otopark inşa edildi!

Güneydoğu’nun en çok göç alan kenti Gaziantep’te vatandaşların dinleneceği park ve yeşil alanlarını artırma çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda vatandaşların araçlarını park edecek otopark sayılarını da artırıyor.

Versace, Primemall Gaziantep'te açıldı!

Gaziantep’in en büyük alışveriş merkezi Primemall Gaziantep, ziyaretçilerini ilklerle buluşturmaya devam ediyor. Versace, alışveriş merkezleri ile ilk defa buluşturduğu konsept mağazasını Primemall Gaziantep’te açtı.

Sign of the City Awards'tan Primemall SivasPark AVM'ye ödül!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen "Sign of the City Awards 2015" için yarışan 140 projeden 31'i ödüllendirildi.Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü Sivas'ın ilk AVM'sine gitti.

Primemall SivasPark'a ödül!

“Sign of the City Awards 2015” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi. Sivas'ın ilk alışveriş merkezi olacak Primemall SivasPark projesi “En İyi Bölgesel Merkezli AVM- Devam Eden Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Primemall SivasPark AVM, Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “Sign of the City Awards 2015” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

Primemall SivasPark AVM ilk ödülünü aldı!

Primemall SivasPark projesi, "International Property Avvards' tarafından En iyi Perakende Geliştirme kategorisinde onur ödülünü aldı.

Primemall Gaziantep AVM Haberi

Primemall Gaziantep AVM

15 ülkede 2,5 Milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Alman yatırımcı grubunun Türkiye kanadı Prime Development tarafından 2013 yılında hizmete açılan Primemall Gaziantep, zengin marka karmasına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şehrin ödüllü alışveriş merkezi Primemall Gaziantep, zengin marka karmasına Versace’nin konsept mağazası “Versace 19.69”u kattı.


Versace 19-69’un konsept mağazası AVM’ler arasında ilk kez Primemall Gaziantep’te 

Açılışa özel fiyatları ve birbirinden seçkin ürünleri ile göz dolduran Versace 19-69, bay-bayan giyim, ayakkabı, çanta, eşarp, şal ve aksesuar ürünleriyle Primemall Gaziantep AVM’de hizmet vermeye başladı. Alışveriş merkezleri arasında ilk defa Primemall Gaziantep’te açılan Versace 19-69 dekorasyonuyla da ziyaretçilerin beğenisini topladı. Lüks severlerin ilgisini çekecek olan marka, birbirinden farklı ürün yelpazesiyle şıklığı ve zarifliği Gaziantep’e taşıyacak.

  

Ödüllü Primemall Gaziantep 

2013 yılında ‘farklı’ mottosuyla açılan ve farkını ortaya...