04 / 05 / 2024

Primemall Sivas açılış

Primemall Sivas açılış

Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle 2015 yılında temelleri atılan Primemall Sivas projesi 30 Kasım’da Sivaslılarla buluşuyor. 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip projede 120 mağaza hizmet verecek.

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 4 Eylül'de açılıyor!

Türkiye genelinde hızlı tren hattı yatırımları aralıksız devam ediyor. Son olarak büyük bir çalışma yapıldığı Sivas Kongresi'nin yıl dönümü olan 4 Eylül'de iki önemli yüksek hızlı tren hattı açılışı gerçekleşecek. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Sivas'a yüksek hızlı tren müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivas Kongresi'nin 100. Yılı sebebiyle Sivas'a gitti. Sivas'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ramazan ayına kadar yüksek hızlı trenimizi inşallah Sivas'a vardıracağız" dedi. 

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Türkiye'nin en büyük yurdu açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olan Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu tamamlanıyor. 10 bin kişilik açılışa hazırlanıyor.

Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor!

Sivas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Mevlana Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor.

Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak. Vali Gül: "Sivas'a yapılacak 10 bin kişilik öğrenci yurdu ihaleye çıktı. Türkiye'de tek seferde yapılan en büyük proje" dedi.

Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Yıldırım, Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi verdi.

TOKİ'den Sivas'a bin konut geliyor!

2017 yılında toplam 65 bin sosyal konutu dar gelirli ailelerle buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, bu konutların bin adedinin ise Sivas´a kazandırılmasının planlandığını söyledi

TeknoSA, Primemall Sivas'ta mağaza açtı!

TeknoSA, Sivas'ın ilk alışveriş merkezi Primemall Sivas'ta açtığı toplam 618 metrekarelik alana kurulu yeni mağazasında, telekomdan küçük ev aletlerine, televizyonlardan bilgisayar ve aksesuarlara kadar pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

İşte Sivas'a değer katan projeler!

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan öncülüğünde, Ak Parti Kadın Kolları Sivas’a değer katan projeleri yerinde görme imkânı buldu.

Primemall Sivas açılış Haberi

Primemall Sivas açılış

Sivas’ın ilk alışveriş merkezi olarak, Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle hayata geçecek olan Primemall Sivas projesinde geri sayım başladı. İnşasına 2015 yılının Ağustos ayında başlanan proje, 30 Kasım’da Sivaslılarla buluşacak. 


35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Primemall Sivas, özgün mimarisi, ulusal ve uluslararası markaları, sinema salonları, çocuk eğlence alanları, etkinlikleri, kafe ve restoranlarıyla Sivas’ta her yaştan ziyaretçiye keyifli zaman geçirecekleri yaşam alanları sunacak. 


Tamamlandığında 200 milyon TL mal olacak olan ve şehrin sosyal, ekonomik hayatını canlandıracak olan Primemall Sivas ile yaklaşık 1.200 kişiye istihdam imkanı yaratılacak. 


Primemall Sivas projesi European Property Awards’tan Development kategorisinde Highly Recommended ödülüne layık görülmüş olup, Sign of the City Awards’ta “En iyi Bölgesel Alışveriş Merkezi”...