09 / 05 / 2024

Primemall SivasPark projesine ödül

Primemall SivasPark projesine ödül

“Sign of the City Awards 2015” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi. Sivas'ın ilk alışveriş merkezi olacak Primemall SivasPark projesi “En İyi Bölgesel Merkezli AVM- Devam Eden Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sign of the City Awards'tan Primemall SivasPark AVM'ye ödül!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen "Sign of the City Awards 2015" için yarışan 140 projeden 31'i ödüllendirildi.Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü Sivas'ın ilk AVM'sine gitti.

Primemall SivasPark'a ödül!

“Sign of the City Awards 2015” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi. Sivas'ın ilk alışveriş merkezi olacak Primemall SivasPark projesi “En İyi Bölgesel Merkezli AVM- Devam Eden Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Primemall SivasPark AVM, Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “Sign of the City Awards 2015” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

Primemall SivasPark, Sign of The City Awards ödülünü aldı!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “ Sign of the City Awards 2015 ” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

Fikirtepe'de Alya Life Residence projesine başlandı!

Fikirtepe'de Ekşioğlu İnşaat Alya Life Residence projesine start verdi. Ekşioğlu Yapı Genel Müdürü Pınar Sıvacı inşaat ruhsatını Eylül ayında aldıkları Alya Life Residence projesinde tapularını müşterilerine verdiklerini söyledi.

Royal Group, Kartal'da dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group Kartal'da yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına Mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor.

DKY Sahil projesine www.dkysahil.com'dan ön talep toplanıyor!

DKY Sahil projesine www.dkysahil.com internet sitesinden ön talep toplanıyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılacak olan DKY Sahil Kartal projesinde 140 daire yer alıyor...

Avrupa Konutları Başakşehir projesine bakanlıktan onay!

Avrupa Konutları Başakşehir projesine bakanlıktan onay geldi. Kayaşehir'de yükselecek olan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 603 daire ve 17 ticari birim bulunuyor. Proje yaklaşık 140 milyon liraya mal olacak...

Erguvan İnşaat Kurtköy'de 5. projesine internet üzerinden talep toplayacak!

Erguvan İnşaat Kurtköy' de 5. projesine bir farklılık ile başlıyor. Teknopark'ın hemen yanında yer alacak proje Türkiye gayrimenkul sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.

Erkanlı Grup, Sakarya'da öğrenci evi projesine başladı!

Erkanlı Grup, Sakarya'da 126 milyon lira yatırımla öğrenci evi projesine başladı. 'UNIVA Student Residence' adı verilen projede 512 bağımsız bölüm ve 1.024 oda yer alacak.

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence projesine başladı!

ERKANLI Grup, Sakarya’da 126 milyon lira yatırımla öğrenci evi projesine başladı. 'Univa Student Residence’ adı verilen projede 512 bağımsız bölüm ve 1.024 oda yer alacak.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir projesine hazırlanıyor!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Başakşehir projesine hazırlanıyor. Kayaşehir'de yükselen Avrupa Konutları Başakşehir 1 .etapta 603 tane daire ve 17 tane ticari birim yapılması planlanıyor...

Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa'da yeni projesine hazırlanıyor!

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...

Primemall SivasPark projesine ödül Haberi

Primemall SivasPark projesine ödül

İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, Hürriyet’in öncülüğünde Türkiye’de hayata geçirilen projelerin yarıştığı “Sign of the City Awards 2015”, 4 Kasım 2015 Çarşamba akşamı Hilton Convention Center’da gerçekleştirildi. Bu yıl 2. kez gerçekleştirilen “Sign of the City Awards” yarışmasında toplam 31 ödül sahibini buldu.


Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güzin Konuk’un başkanlığını yaptığı jüri projeleri; ölçek, kentsel ilişki, yerel duruş ve mimari yaklaşım açısından değerlendirerek “Sign of the City Awards” yarışmasında Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı A.Ş ortaklığı ile hayata geçirilen Primemall SivasPark projesini “En İyi Bölgesel Merkezli AVM – Devam Eden Proje” kategorisinde birinciliğe layık gördü. Ödülü, Prime Development CEO’su Dr. Artuğ Çetin ve Genel Müdür Yardımcısı Yeliz...