17 / 05 / 2024

Primist Gayrimenkul cihangir evleri

Primist Gayrimenkul cihangir evleri

Bankacılık geçmişi olan Tayfun Bayazıt ile Alev Göçez, ticarette tecrübeli Mehmet H. Birced ile gayrimenkul alanında tanınan iş adamı Ferhat Keten eşit ortaklıkla Primist Gayrimenkul’ü kurdu...

Cihangir'de 48.8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu ilçesi, Cihangir mahallesinde bulunan 217 metrekarelik evi satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 48 milyon 819 bin 444 TL olarak belirlendi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün üç yönetim kurulu üyesi istifa etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları yönetim kurulu üyesi Mesut Avcı, Ahmet Çağlar ve Cihangir Alparslan Çelik kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler... 

Gayrimenkul zengini kadın Cihangir'deki evinde öldü!

Cihangir'de bir apartmanın 6. katında yaşayan Gayrimenkul zengini kadın evinde ölü bulundu. Kadının deniz manzaralı evinden 8 ton çöp çıktı.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin 432 milyonluk payı satıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin 432 milyon 180 bin 296 TL nominal değerli paylarının yüzde 5'inden fazlasını Mehmet Emre Cihangir ile Tolun Kudaoğlu aldı. 

Erpa Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erpa Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi, Yunus Çilo ve Metin Çilo ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Yelken Sokak, Karadeniz Apartmanı'nda kuruldu.

Motifses Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Motifses Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Suphi Malgaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 26 Nisan'da Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Şentürkler Gayrimenkul Tarım İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Gayrimenkul Tarım İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Kutay Erdoğan tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Migros Sokak'ta kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu Cihangir'deki ofisini 3 milyon TL'ye satıyor!

‘Karadayı’ dizisinde üç sezon boyunca ‘Mahir Kara’ karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu’nun Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımları devam ediyor.

Y Kuşağı gayrimenkul seçerken nelere dikkat ediyor?

Y Kuşağı hayatın merkezinde olmak istiyor Feneryolu, Beşiktaş, Arnavutköy, Cihangir, Galata ve Balat Y kuşağının yeni gözdesi. Peki Y Kuşağı gayrimenkul seçerken nelere dikkat ediyor? .

Cihangir Beyoğlu İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cihangir Beyoğlu İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Kenan Karğın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Beyoğlu, Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu Cihangir'de bina aldı!

KENAN İmirzalıoğlu, yıllardır eski binaları alıp tadilat yaptırıyor, Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla tanınan Kenan İmirzalıoğlu, bu kez sanat merkezi yapmak için bina aldı.

Adason İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Turizm Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adason İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Turizm Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Cihangir Son, Tamer Son, Tayfur Son tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu.

Lika Grup İnşaat Gayrimenkul Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lika Grup İnşaat Gayrimenkul Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Baydar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Primist Gayrimenkul cihangir evleri Haberi

Primist Gayrimenkul cihangir evleri


BANKACILIK, ticaret ve gayrimenkul sektörlerinde tecrübeli 4 iş adamı gayrimenkule soyundu. Bankacılık geçmişi olan Tayfun Bayazıt ile Alev Göçez, ticarette tecrübeli Mehmet H. Birced ile gayrimenkul alanında tanınan iş adamı Ferhat Keten eşit ortaklıkla Primist Gayrimenkul’ü kurdu.


Şehrin merkezi lokasyonlarında, imar ve satış riski olmaya projeler geliştirmeyi hedefleyen Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, A ve B gelir grubuna odaklanacak. Cihangir, Beşiktaş, Bomonti ve Salacak’taki konut projelerinde çalışmalara başladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt, “10 kadar projeyi başlatarak bunların 4’ünü de aynı süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. Şimdiye kadar 50 milyonluk gayrimenkul yatırımı gerçekleştirdik ve 180 milyonluk da portföy değeri oluşturduk. 2014 yılında 300 milyonluk portföy değerine ulaşmayı hedefledik” dedi


YILDA 1500 ARSA BAKIYOR


Üçüncü yılında 1.5 milyarlık bir gayrimenkul yatırım değerine ulaşmayı planladıklarını...