17 / 05 / 2024

Primist Gayrimenkul konut projeleri

Primist Gayrimenkul konut projeleri

Bankacılık geçmişi olan Tayfun Bayazıt ile Alev Göçez, ticarette tecrübeli Mehmet H. Birced ile gayrimenkul alanında tanınan iş adamı Ferhat Keten eşit ortaklıkla Primist Gayrimenkul’ü kurdu.

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Konut dışı gayrimenkul satışında rekor!

Konut satışının hareketli geçtiği Kasım ayında, konut dışı gayrimenkul satışları da tüm zamanların rekorunu kırdı. Kasım ayında 161 bin konut dışı gayrimenkul satışı gerçekleşti. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

3e Konut Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

3e Konut Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. 3e Konut Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Tual Adalar gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinde konumlu 7 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Sarphan Finanspark projesinde konumlu 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Avrupark projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Mars Gayrimenkul 2021'de 55 bin konut satışı hedefliyor!

Gayrimenkul sektörünün önemli temsilcilerinden Mars Investment, bu yıl minimum 500 milyon TL'lik konut satışı hedefliyor. Şirketin genel müdürü Hakan Bucak, sektörün 55 bin konut satışıyla 10 milyar dolar ciroya ulaşacağını öngörüyor.

4k Konut Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4k Konut Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bünyami Nair tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO İkitelli parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 31 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Primist Gayrimenkul konut projeleri Haberi

Primist Gayrimenkul konut projeleri

Şehrin merkezi lokasyonlarında, imar ve satış riski olmaya projeler geliştirmeyi hedefleyen Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, A ve B gelir grubuna odaklanacak. Cihangir, Beşiktaş, Bomonti ve Salacak’taki konut projelerinde çalışmalara başladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt, “10 kadar projeyi başlatarak bunların 4’ünü de aynı süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. Şimdiye kadar 50 milyonluk gayrimenkul yatırımı gerçekleştirdik ve 180 milyonluk da portföy değeri oluşturduk. 2014 yılında 300 milyonluk portföy değerine ulaşmayı hedefledik” dedi


YILDA 1500 ARSA BAKIYOR


Üçüncü yılında 1.5 milyarlık bir gayrimenkul yatırım değerine ulaşmayı planladıklarını belirten Bayazıt, “Uluslararası kurumsal fonların yatırımlarını yönlendiren ve geliştiren bir gayrimenkul yatırım fonu olmak istiyoruz” dedi. Ferhat Keten ise yılda ortalama 1500 arsa ile ilgili temasa geçtiklerini dile getirdi. Şirket ayrıca Yunanistan’dan Türkiye’ye göç etmiş ve...