22 / 05 / 2024

Primist Gayrimenkul Mehmet Hakan Birced kimdir

Primist Gayrimenkul Mehmet Hakan Birced kimdir

Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. Kurucu ortağı Mehmet Hakan Birced kimdir? Mehmet Hakan Birced, Primist Gayrimenkul'den önce hangi firmalarda hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hakan Birced'in biyografisi...

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Yazgan Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yazgan Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Mehmet Yazgan tarafından kuruldu.

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ateş tarafından kuruldu.

Perviz Cesur Mehmet Cesur Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perviz Cesur Mehmet Cesur Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Cengiz Cesur, Mehmet Cesur, Perviz Cesur ve Cihan Cesur ortaklığında 10 milyon 962 bin 960 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mehmet Özhaseki Beyoğlu'ndaki gayrimenkul yatırımlarını yerinde inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan birlikte gayrimenkul yatırımlarını yerinde inceledi.

Mehmet Cengiz'den yeni gayrimenkul şirketi!

1980 yılında kardeşi Ekrem Cengiz ile birlikte Cengiz İnşaat‘ını kuran Mehmet Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda İga Gayrimenkul Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu.

Mehmet Altıntaş: 2015 yılının en karlı yatırımı gayrimenkul!

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, 2015 yılının en verimli yatırımlarını açıkladı. Altıntaş 2016’da da en karlı yatırım aracının gayrimenkul olmasının beklendiğini söyledi.

Mehmet Canıtatlı İTİCÜ'de gayrimenkul geliştirme koordinatörü oldu!

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Basın Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü bölümünde 5 yıldır görev alan Mehmet Canıtatlı, Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesindeki yeni görevine başladı.

Meba Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Meba Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Barata Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Fehmi Tokay Sokak'ta kuruldu.

Emax Gayrimenkul Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emax Gayrimenkul Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Semegir, Mehmet Yerdelen, Mustafa Macit tarafından 51 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Mista Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mista Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Serdar Koyuncu, Tayfun Düzgün tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Kadıköy, Kozyatağı Som Plaza'da kuruldu.

Primist Gayrimenkul Mehmet Hakan Birced kimdir Haberi

Primist Gayrimenkul Mehmet Hakan Birced kimdir

Mehmet Hakan Birced kimdir?


Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. Kurucu ortağı Mehmet Hakan Birced, 1955 yılında İstanbul’da doğdu. 1974 yılında İstanbul Alman Lisesi’ni bitirdi. 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Fakültesinden mezun oldu.


Mehmet Hakan Birced, 1978-1985 yıllarında Borusan Holding A.Ş.’nin çeşitli fabrika ve şirketlerinde işletme müdürlüğü ve ihracat müdürlüğü görevlerinde bulundu. 


Birced, 1985-2010 yıllarında Primary Industries Corporation’ın Türkiye direktörlüğünü üstlendi. Bu dönemde yurt içi görevine ek olarak, merkezi İngiltere’de bulunan Primary Industries Holding’in icra komitesi üyeliğini yürüttü. Aynı zamanda bu kuruluşun yönetici ortağı oldu.


1996 yılında Arcelor grubu ile Primary Industries Corp’ın Türkiye’de ortaklaşa yatırımı olan çelik servis merkezinin kuruluşunu yönetti. 1996-2010 yıllarında Primary Industries Corp’taki görevlerine ek olarak çelik merkezinin murahhas üyeliğini üstlendi.


2010 yılından bu yana Ferco Dış Tic. A.Ş.’de...