02 / 05 / 2024

Primo

Primo

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilk adım atan şirketlerden Primo, bu yıl aile ve kira fonu gibi alternatif yatırım araçları oluşturacak. Hedef, 10 yılda 10 milyar $'lık büyüklüğe ulaşmak

24 Gayrimenkul Primo'nun hedefi 100 milyon TL!

Primo gayrimenkul fonunu 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin genel müdürlüğünü Erdem Güler yürütüyor. Primo ile alıcılar arsa, konut, alışveriş merkezi, otel, hastane, lojistik merkezi gibi farklı segmentlerdeki gayrimenkullere yatırım yapma olanağı bulabilecek.

Baumit Primo 1 sıva sistemini Rönesans Maltepe'de uyguluyor!

Baumit, sektörde bir ilke imza atarak makina sıvalarının silo ile sevkiyatına başladı. Şuan Primo 1 sıva sistemi için başlatılan uygulamanın ilk projesi de Rönesans Maltepe projesi oldu.

24 Gayrimenkul'den aile ve kira fonu geliyor!

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilk adım atan şirketlerden Primo, bu yıl aile ve kira fonu gibi alternatif yatırım araçları oluşturacak. Hedef, 10 yılda 10 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşmak.

Primo, aile ve kira fonu kapsamında yatırım araçları oluşturacak!

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilk adım atan şirketlerden Primo, bu yıl aile ve kira fonu gibi alternatif yatırım araçları oluşturacak. Hedef, 10 yılda 10 milyar $'lık büyüklüğe ulaşmak

24 Gayrimenkul yatırım fonunu 10 milyar liraya ulaştıracak!

24 Gayrimenkul, Türkiye’de yeni devreye giren gayrimenkul yatırım fonu kurdu. Primo adı verilen fonun büyüklüğü 100 milyon lira olacak. Şirket yatırım fonunu 10 yılda 10 milyar liraya ulaştırmayı planlıyor.

Primo Haberi

Primo

Avrupa ve ABD'de yıllardır kullanılan Türkiye'de ise geçen yıl Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) çıkardığı düzenlemelerle altyapısı oluşturulan gayrimenkul yatırım fonlarının geleceğini 24 Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay ve Genel Müdür Erdem Güler ile konuştuk. 24 Gayrimenkul Türkiye'de yeni devreye giren gayrimenkul yatırım fonlarına ilk adım atan şirketlerden. Primo adını verdikleri fonla işe başlayan şirket bu yıl kişiye özel ve kira fonu gibi alternatif yatırım araçları oluşturmayı planlıyor. 


 Yerli ve yabancı yatırımcıların bu fonlara ilgisi var mı?

Son dönemde konut piyasasında yabancı yatırımcıların girişinde büyük handikaplar olduğunu duyuyoruz. Yabancılara yanlış yatırımlar yaptırılıyor. Söylendiğinden çok farklı ev satılıyor. Bu yumurtlayan tavuğu kesmek gibi bir şey. Gayrimenkul sektörü emekleme döneminde. O nedenle de yerli ve yabancı yatırımcıları doğru şekilde sektöre çekmek lazım. Gayrimenkul...