09 / 05 / 2024

Prince toronto

Prince toronto

ABD'li ünlü şarkıcı Prince'in Toronto'daki evi 13 milyon dalara satılıyor. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden sanatçının malikanesinin ölmeden önceki bedeli 9.5 milyon dolardı.

Toronto'da konut satışları son 23 yılın en düşük seviyesine geriledi

Toronto'da konut satışları 23 senenin en az seviyesine kadar gerilerken ortalama konut fiyatı da yüzde 5,4 kadar düştüğü açıklandı. Buna göre, 2023 yılının başında Kanada’da konut rakamlarındaki yükseliş nedeni ile yabancılara satış yasaklanmıştı. İşte haberin detayları...

Fed faizi beklendiği kadar erken düşürmeyecek!

Bridgewater Üst Yatırım Yöneticisi (CIO) Bob Prince, enflasyonla mücadelenin sona ermekten oldukça uzak olduğunu ve çekirdek enflasyonu düşürmenin gerçekten çok zor olacağı uyarısını yaptı.

2023 yılında para nereye akacak? 2,3 trilyon doları yöneten kurumsal yatırımcılar resmen açıkladı! 

Bloomberg, Pekin’den Toronto ve Melbourne’a kadar yönetimlerinde yaklaşık 2,3 trilyon dolarlık toplam varlığı bulunan kurumsal yatırımcıya 2023 senaryoları sordu. Peki 2023'te para nereye akacak? Bir bir açıklandı! Siz de bakın...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Elmestree House Estate, 10.1 milyon dolara satılıyor!

Highgrove şeklinde bilinen, Prince Charles'ın Gloucestershire evini çevreleyen 117 dönümlük ev 10.1 milyon dolara satılıyor...

Akman Holding’in Kanada’daki konut ve otel yatırımları hız kesmedi!

Akman Holding’in Toronto'da 130 milyon dolarlık yatırım planladığı Regal Plaza Kompleksi Nisan 2021'de satışa sunulacak.

Kawhi Leonard Kaliforniya'dan ev aldı!

Toronto Raptors yıldızı Kawhi Leonard, Kaliforniya eyaletinin San Diego kentinde yer alan Rancho Santa Fe bölgesinde 13 milyon dolara ev aldı.

Ivanka Trump emlak satışında spekülasyon yaptı!

Mexico Baja, Panama City, Toronto ve New York'taki inşaatlarının büyük bir kısmının satıldığını söyleyen Ivanka Trump'ın son yıllarda Trump şirketlerine ait emlak varlıklarının satışında spekülasyon yaptığı ortaya çıktı.

Airbnb üzerinden ev kiralayanlar dikkat!

Kanada’nın Toronto kentinde ‘Airbnb’ sitesi üzerinden ev kiralayan İngiliz çift, kiraladıklarını evin içine gizli kamera yerleştildiğini fark etti.

Bu evin dekorasyonu 72 yıldır aynı!

Kanadalı bir kadın, 72 yıldır hiçbir komşusunun görmediği Toronto’nun Bloor West Village bölgesindeki evini satınca evin içi görenleri çok şaşırttı..

Toronto'daki evin içi görenleri şaşkına çevirdi!

Toronto’nun Bloor West Village bölgesinde yer alan ev görenleri şaşkına çevirdi. Dışarıdan normal görünen evin içi 50'lerin ve 60'ların dekorasyonuna sahip.

SAMM Developments’dan Türk sinemasına destek!

Kanada’nın Toronto şehrinde dev inşaat projeleriyle dikkat çeken SAMM Developments, 42. Toronto Film Festivali’nde Türkiye’den katılımcılara sponsor oldu.

Akman Holding'in yeni projesi Dixon 600’den Kanada’ya davet!

SAMM Development’ın Toronto’da başlattığı yeni projesinin hem adı hem ayrıntıları belli oldu. 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak Dixon 600’ün Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.

Prince toronto Haberi

Prince toronto

Geçen yıl yaşamını yitiren ABD'li ünlü pop müzik şarkıcısı Prince'in Toronto'daki malikanesi 13 milyon dalara (yaklaşık 46 milyon TL) satışa çıktı. 




Rapçi Drake popçunun ikinci eşi Manuela Testolini ile beraber yaşadıkları eve komşu. 





Malikane, Prience'in ölümünden önce de 9.5 milyon dolara (34 milyon TL) alıcısını bekliyordu.