14 / 05 / 2024

Prof Şaban Karataş

Prof Şaban Karataş

1989 yılında Türkiye'nin en büyük sağlık kurumu Vakıf Gureba Hastanesi müşteri bekliyormuş. Mütevelli heyetin üniversite kurma girişimleri Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in vetosuyla önlenince, 400 milyar liralık hastane sahipsiz kalmış.

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

Adana-Karataş yoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Adana-Karataş yolu meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorularının Bakan Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Mustafa Karataş İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Karataş İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karataş tarafından kuruldu. 

Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı!

Mersin İli, Tarsus İlçesinde Tesis Edilecek Doğal Gaz Depolama Tesisi İçin Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı alındı..

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Şaban Topal: Yeni yasa kentsel dönüşümü sekteye uğratabilir!

Türkiye İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Sekreteri ve Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, yeni yasanın kentsel dönüşüm projelerini sekteye uğratabileceğini açıkladı.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Karataş Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Karataş Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Zozan Karataş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Şaban Burak: Çarpık yapılaşma Adana’nın kaderi!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Saymanı Şaban Burak, bölgedeki çarpık kentleşme sorunundan bahsetti. Burak, çarpık kentleşmenin Adana’nın kaderi olduğunu açıkladı.

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Prof Şaban Karataş Haberi

Prof Şaban Karataş



Türkiye'nin en büyük sağlık kurumu, sahipsiz


19 yılda biten 400 milyarlık Vakıf Gureba müşteri bekliyor...


Hastasız hastane


Prof. Şaban Karataş'ın girişimindeki mütevelli heyetin üniversite kurma girişine Danıştay'ın karşı çıkması üzerine, durumu belirsizleşen Bezm-i Alem Vakıf Guraba Hastanesi'nde, hizmet dışı kalmanın üzüntüsü yaşanıyor.


   ANADOLU'dan İstanbul'a tedavi olmak için akın akın gelen hastalara, aylar sonrası için gün verilirken, 19 yılda biten Vakıf Guraba Hastanesi'nin yeni poliklinikleri, yenilenen yatakları ve personeliyle ''müşteri'' bekliyor.

   Danıştay'ın üniversite hastanesi yapılma girişimini iptal etmesinden sonra durumu ortada kalan bin yataklı Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Hastanesi, yeni binasına sahip olma çabası içinde...

   Daha önce bir mezbeleliliği andıran,...