04 / 05 / 2024

Prof.Dr. Ömer Dinçer İlkokulu nerede

Prof.Dr. Ömer Dinçer İlkokulu nerede

Esenyurt Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan Prof. Dr. Ömer Dinçer İlkokulu’nda 9 Mart 2015 Pazartesi günü ilk ders zili çalıyor.

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Büyük İstanbul depremi için 3-4 senemiz kaldı!

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan asrın felaketinin üzerinden tam 1 sene geçmişken, büyük yıkımın beklendiği İstanbul depremi de gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul depremi ile ilgili konuştu ve deprem açısından riskli olan diğer illeri de açıkladı. 

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depreminde fay eğer peş peşe kırılırsa 7.5'e kadar çıkar...

Deprem uzmanı ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara bölgesinde beklenen depremin, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri gibi fayın diğer kollarının kırılmasını tetikleyebileceğini kaydederek, "Bu da peş peşe kırılabilir. O zaman depremin büyüklüğü 7,5'e kadar çıkabileceğini düşünü

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Prof. Dr. Cemali Dinçer kimdir? Üniversitede hangi bölümleri kurdu? Cementir Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Prof. Dr. Cemali Dinçer hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Prof. Dr. Cemali Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Prof. Dr. Yusuf Kaderli tek tek açıkladı: Borsa 4 binin altına düşer, dolar 24-25 TL'ye yükselir!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, borsa ve dolar ile ilgili öngörülerini peş peşe açıkladı. İşte o rakamlar...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Konya depremi için uyarı!

Dün Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen deprem kentte paniğe neden oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, deprem hakkında değerlendirmede bulundu.

Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu’ndan İzmir’e deprem uyarısı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu, bir yıl önce İzmir’de gerçekleşen 6.6 şiddetindeki depremin birinci yılında yaptığı konuşmasında vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür'den Van depremi için uyarı! 

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 3.8 ile 4.1 büyüklüğündeki depremlerle ilgili açıklamada bulundu. 

Prof.Dr. Ömer Dinçer İlkokulu nerede Haberi

Prof.Dr. Ömer Dinçer İlkokulu nerede

Esenyurt Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan Prof. Dr. Ömer Dinçer İlkokulu’nda 9 Mart 2015 Pazartesi günü ilk ders zili çalıyor. 


Eğitim sevdalısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından 2015 yılı içinde planlanan 26 okuldan biri olan Prof. Dr. Ömer Dinçer İlkokulu 12 Eylül 2014’te temeli atılarak 9 Mart 2015 günü eğitime hazır hale getirilmesiyle rekor sayılacak bir süre içinde tamamlanmış oldu. 


Esenyurt ’ta “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için eğitimi her zaman en üstte tutuyoruz” diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, hızla nüfusu artan ilçede aynı hızla okul ve eğitim kurumları inşa etmeye devam ediyor. Başkan Kadıoğlu, hedefinin okullarda sınıf mevcutlarının en az seviyeye düşürmek ve eğitimi en kaliteli düzeye çıkarmak olduğunu belirterek, “ Bu mahallede gördüğüm okul sıkıntısını 9 Mart...