03 / 05 / 2024

Profesyonel Otelciler Yatırım Derneği

Profesyonel Otelciler Yatırım Derneği

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, Türkiye'yi seçen İranlı turist sayısında 2016 yılında patlama beklediklerini söyledi.

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Missafir 12,4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı! 

Dünyada tatil evleri kiralama olarak da bilinen pazarda yer alan, kısa ve orta dönem kiralama yapan ev sahiplerine profesyonel hizmetler sağlayan Missafir.com, 12,4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı...

Müberra Eresin: Anadolu'da otel yatırımı artışı sevindirici!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada Anadolu şehirlerinde otel yatırım artışının sevindirici olduğunu söyledi.

Yeni bir emlak yatırım aracı: Hobi bahçeleri!

Yılmaz Emlak, 4 yılda toplam 9 kooperatif tapulu hobi bahçesi teslim etti. Yılmaz Emlak'ın Sahibi Yılmaz, "Profesyonel ekibimizle oluşturduğumuz 300-500 metrekare hobi bahçelerimizde dilerseniz bir yaşam alanınız, dilerseniz karlı bir yatırımınız olur" dedi...

Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın!

Miami’de konut ve ticari gayrimenkul yatırımında profesyonel yatırım danışmanlığı veren Miami Epic Group, Amerika’da yatırımın kapılarını açıyor. Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın düzenlenecek.

Avi Alkaş: En iyi yatırım aracı gayrimenkul!

2007'den bu yana ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren Avi Alkaş en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu söyledi.

Gendpro'da inşaat yatırım imkanları üzerinde duruldu!

Endonezya Global Profesyonel Müteşebbisler (Gendpro) İş Adamları Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı. Gendpro Başkanı Ivan Kurniawan Gendpro olarak özellikle inşaat yatırım imkanları üzerinde durduklarını belirtti.

Z kuşağına en uygun meslek profesyonel gayrimenkul yatırım uzmanlığı!

Z kuşağı, meslek seçiminde de kendi patronu olabileceği işlerin hayalini kuruyor.Önümüzdeki 5 yıl içinde iş dünyasına girecek Z kuşağının bu özgürlükçü anlayışına en uygun meslek olarak ise ‘Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Uzmanlığı’ öne çıkıyor.

Konaklama sektörüne 1.32 milyar TL’lik yatırım teşviği!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma Geliştirme Birimi’nin (AR-GE) derlediği verilere göre, 1,32 milyar TL’lik yatırım bütçesinin yüzde 36’sı Antalya’da harcanacak.

Turizmde 90 proje için yatırım teşvik belgesi!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinden (AKTOB) derlenen verilere göre, ocak-mart döneminde Türkiye'de 69'u yeni yatırım olmak üzere 90 tesis projesi yatırım teşviklerinden yararlandı.

Hakan Buvan: Buvan Yatırım gözünü liderliğe dikti!

Buvan Yatırım Şirketlere pazarlamaya yönelik proje geliştirme ve daha sonra pazarlama faaliyetlerinin kurumsal ve de profesyonel bir şekilde sağlam stratejiler ile yönetilmesine yönelik hizmetler sundu.

Turizm sektörüne 4 ayda 2,26 milyar liralık yatırım teşviki!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Ar-Ge biriminin derlediği verilere göre, sektör yılın ilk 4 aylık döneminde 126 yeni yatırını projesi için 2,26 milyar liralık yatırım teşviği aldı. Bu teşviklerle sektöre 40 bin yeni yatak ilave olacak..

Turizm sektörüne 4 ayda 2,26 milyar liralık yatırım teşviği!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Ar-Ge biriminin derlediği verilere göre, turizm sektörü yılın ilk 4 aylık döneminde 126 yeni yatırım projesi için, 2,26 milyar lira yatırım teşviği aldı.

Profesyonel Otelciler Yatırım Derneği Haberi

Profesyonel Otelciler Yatırım Derneği

Yılın ilk üç ayında Antalya'ya gelen yabancı turistlerde birinci sırayı Almanların, ikinci sırayı İranlıların aldığını belirten Kızıldağ, "İlk üç ayda aslında bir önceki yıla göre İranlı turist sayımızda bir düşüş oldu. Ancak Nevruz tatilinde İranlıların Türkiye'yi tercihi olmaya devam edecek. İran'da uçak ve termin konusunda sıkıntı olmasaydı bu rakamlar daha farklı olurdu. İran Sivil Havacılık Kurumünun bu sıkıntıları çözmesini bekliyoruz" dedi. Kızıldağ, İran'a uygulanan ambargonun yumuşamasının Türk turizmine sağlayacağı katkının asıl 2016'da görüleceğini...