17 / 05 / 2024

Profilo AVM kaçak kat

Profilo AVM kaçak kat

Geçen Ağustos ayında Şişli'deki Profilo AVM'nin yıkım kararı alınmıştı. Aradan geçen yedi aylık süreç içinde yıkım kararı uygulanmadı.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Ankara'daki AVM’lerde kaçak bölüm sorunu mecliste!

Ankara’da yer alan birçok büyük AVM’de kaçak bölümler olduğu belirlendi. Ankara Valiliği, bu bölümlerin yıkılması için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne uyarı yazısı gönderdi. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Profilo AVM'nin kaçak katları ne zaman yıkılacak?

Geçen Ağustos ayında Şişli'deki Profilo AVM'nin yıkım kararı alınmıştı. Aradan geçen yedi aylık süreç içinde yıkım kararı uygulanmadı.

Profilo AVM yılbaşında açık mı?

Profilo AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Profilo AVM yılbaşında açık mı? Profilo AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşteProfilo AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Cevahir AVM'ye kaçak soruşturması!

İstanbul Şişli'deki Cevahir AVM'nin, 32 bin metrekarelik alanının kaçak inşa edildiği iddiası üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

CHP'den Capitol AVM'ye kaçak iddiası!

Geçmişte, ‘kaçak’ olduğu için yıkım kararı alınan Capitol AVM’nin çatısı son olarak restorasyon adı altında yükseltildi. BirGün’e konuşan CHP’li Sağ, “30 milyon liralık rant oluştu, suç duyurusunda bulunacağız“ dedi.

Profilo AVM'ye yıkım kararı!

Şişli Belediye Encümeni, İstanbul’un göbeğinde yer alan Mecidiyeköy’deki kaçak alışveriş merkezi Profilo AVM için yıkım kararı aldı.

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aydın Söke'deki kaçak AVM mühürlendi!

Aydın Söke'deki Gölbent Mahallesi Karanfil Azmağı mevkiinde 766 numaralı parsel için Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan plan değişikliği kararı tartışma yarattı, kaçak olarak yapımına başlanan inşaat, Söke Belediyesi tarafından mühürlendi.

Profilo AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Profilo AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Profilo AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Profilo AVM bayramda kaçta açılır? Profilo AVM bayramda kaça kadar açık?

Profilo AVM bayramda açık mı?

Profilo AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Profilo AVM bayramda açık mı? Profilo AVM bayramda kaçta açılır? Profilo AVM bayramda kaça kadar açık?

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Profilo AVM kaçak kat Haberi

Profilo AVM kaçak kat

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Şişli Belediyesi Meclisi'nde Profilo AVM'nin kaçak katlarının yıkılmasına ilişkin karar alındı. Ancak bu yıkım karar, aradan geçen yedi aylık süre içinde hala uygulanmadı. Benzer şekilde kaçak katlar yapıldığı iddia edilen Cevahir AVM ile ilgili gecikmeden savcılığa suç duyurusunda bulunan ve ilgililer hakkında da soruşturma başlatan Şişli Belediyesi'nin, Profilo AVM konusunda sessiz kalması soru işaretlerinin yanı sıra çeşitli iddialara da yol açıyor. 


Encümen kararları uygulanmadı 

Mecidiyeköy Mahallesi Gülbahar Caddesi Cemal Sair Sokak'ta bulunan Profilo AVM'ye ait 2410 ada 246 parsel üzerindeki 12 bağımsız kattan oluşan kat otoparkının son 3 katının projeye aykırı olarak kaçak ofis ve dükkânlara dönüştürüldüğü ve çeşitli firmalara yüksek fiyatlarla kiralandığı iddia edilmişti. Gazetemizin manşete taşıyarak konuyu gündeme getirmesinin ardından Şişli Belediyesi, 11 Ağustos 2016'daki...