04 / 05 / 2024

Profilo AVM satılıyor mu

Profilo AVM satılıyor mu

Türkiye’ nin en köklü alışveriş merkezlerinden biri olan Profilo Alışveriş Merkezi 150 milyon dolara müşteri arıyor. Sektörde rakam yüksek bulunurken konumu nedeniyle inşaatçılar merkezle ilgileniyor...

Profilo Yedi Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte Profilo 9 Mart 2023 fiyat listesi

Dondurucu arayışı içinde olanlar için Profilo yedi çekmeceli derin dondurucu Hepsi burada internet sitesinde en uygun fiyatıyla meraklılarını bekliyor. Peki yedi çekmeceli derin dondurucu ne kadara satılıyor? 

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Biz de bu haberimizde Profilo Çamaşır Makineleri ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor araştırdık.  Peki Regal CMI 71002 Çamaşır Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Profilo Çamaşır Makineleri en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı Çamaşır Makineleri 2023 fiyatları araştırılıyor. Biz de bu haberimizde Profilo Çamaşır Makineleri ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor araştırdık. İşte detaylar...

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Profilo Alışveriş Merkezi satılıyor!

Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'nde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi 425 milyon liraya satılıyor. AVM, İş Bankası'nın internet sitesindeki gayrimenkul ilanları bölümünde bulunan ilanla satışa çıktı. 

Bursa Zafer Plaza AVM'nin hissesi 51.4 milyon TL'ye satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Zafer Plaza AVM'nin belediye hissesi 51.4 milyon TL'ye satılıyor...

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Profilo AVM satılıyor mu Haberi

Profilo AVM satılıyor mu

İstanbul’un en eski alışveriş merkezlerinden Profilo, 150 milyon dolara alıcı arıyor. Sektörde rakam yüksek bulunurken konumu nedeniyle inşaatçılar merkezle ilgileniyor.


Türkiye’nin en köklü alışveriş merkezlerinden biri olan Profilo Alışveriş Merkezi 150 milyon dolara müşteri arıyor. 1998 yılında açılan ve duayen sanayici Jak Kamhi’nin şirketi Profilo Sanayi tarafından işletilen Profilo Alışveriş Merkezi, son yıllarda bölgede açılan yeni alışveriş merkezleriyle rekabette zorlanmaya başlamıştı. 


Özellikle son birkaç yılda ziyaretçi trafiğinin azaldığı merkezde perakende mağazalarının sayısı azalmış, hatta bazı katlar ofise dönüştürülmüştü. Alışveriş merkezinin satışında Kamhi Ailesi’nin borçlarının etkili olduğu iddia ediliyor.


İnşaatçılar ilgileniyor


Ciroları düştüğü için birçok kiracının kira ödemediği hatta icraya verildiği de iddialar arasında... Sektör kulislerinde konuşulanlara göre Profilo’nun bu fiyata alıcı bulması biraz zor... Mecidiyeköy gibi merkezi bir noktada olması cazip gibi görünse...