18 / 05 / 2024

Profilo tost makinesi fiyatı

Profilo tost makinesi fiyatı

Profilo, iftar ve sahurda sağlıklı, leziz ve besleyici tostlar ile yanında afiyetle içilecek demli çaylar için tost ve çay makinelerinde düzenlediği indirim kampanyasıyla, Ramazan ayında da tüketicisinin yanında olduğunu gösteriyor.

ŞOK 2 Aralık aktüel ürünler kataloğu! Alpina Cam Ankastre Set 4.799 TL'ye, Sinbo Tost Makinesi 1.199 TL'ye satılacak!

ŞOK Market 2 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta bu hafta pek çok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. İşte ŞOK 2 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Beko'dan küçük ev aletlerinde kasım ayına özel kaçırılmayacak indirim fırsatları!

Beko, kasım ayına özel küçük ev aletlerinde kampanya başlattı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada TM 5046 CR Floral Tost Makinesi'nde bu aya özel kampanya başlatıldı. İşte ürünün kampanya detayları...

Sinbo SSM-2513 tost makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı! Tost makinesi almak isteyenler hemen baksın!

Evinde pratik bir şekilde lezzetli tostlar yapmak isteyenler için Sinbo, SSM-2513 tost makinesini uygun fiyatla satışa çıkardı. Sinbo, aynı zamanda, ürünün tüm özelliklerini de paylaştı.

Profilo CGA242X1TR çamaşır makinesinde son dakika indirimi! Resmen başladı!

Profilo’dan hem güvenilir ve hem de uzun ömürlü çamaşır makinesi arayanlara çifte haber geldi. CGA242X1TR çamaşır makinesini satışa çıkaran Profilo, aynı zamanda, bu üründe yeni üyelere özel yüzde 5 indirim imkânının olduğunu açıkladı.

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Bulaşık makinesi almak isteyenlere müjde! Sınıfının en iyilerinden Profilo BMS662V5 solo bulaşık makinesi satışa çıktı!

Profilo, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli bir haber vererek sınıfının en iyilerinden BMS662V5 solo bulaşık makinesini görücüye çıkardığını duyurdu. BMS662V5 solo bulaşık makinesi, Profilo’nun resmi internet sitesinde sergilenmeye başladı.

Profilo CGA252Z0TR çamaşır makinesi ağustosa özel fiyatla satışa çıktı!  

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen üreticilerden biri olan Profilo, evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından çamaşır makinesi konusunda resmen bir devrim yaptı. Profilo, son teknolojik özelliklerle donattığı CGA252Z0TR çamaşır makinesini ağustosa özel fiyatla görücüye çıkardı.

A101’de Arzum çubuk blender 399 TL’ye, Kiwi mini tost makinesi 329 TL’ye, ayak masaj aleti 329 TL’ye düştü!

A101’den yine pek çok ürüne indirim geldi. Buna doğrultuda, Arzum çubuk blender 399 TL’ye, Kiwi mini tost makinesi 329 TL’ye, ayak masaj aleti 329 TL’ye düştü. İşte 14 Temmuz Cuma A101 fiyat listesi...

Beko TM 5046 Floral Tost Makinesi fiyatı ne kadar oldu? İşte güncel fiyatı...

Beko TM 5046  Floral Tost Makinesi fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Beko TM 5046  Floral Tost Makinesi güncel fiyat listesi...

A101’de Omo çamaşır deterjanı 79 TL’ye, Paşabahçe borcam 69,95 TL’ye, Arzum tost makinesi 799 TL’ye düştü!

A101, indirimli alışveriş yapmak isteyenler için aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, A101'de 29 Haziran’da Omo çamaşır deterjanı 79 TL’ye, Paşabahçe borcam 69,95 TL’ye, Arzum tost makinesi 799 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 29 Haziran Perşembe...

Profilo CMU12T91TR Çamaşır Makinesi Teknosa’da 3 ve 6 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Profilo, çamaşırlarını güvenle yıkamak isteyen tüketiciler için son teknolojiyle donattığı CMU12T91TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni tanıttı. Teknosa ise bu çamaşır makinesini3 ve 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazalarından Teknosa, buzdolabı almak isteyen müşterilerine güzel bir kampanya haberini duyurdu. Teknosa, Grundig buzdolabı alana Grundig tost makinesi hediye edeceğini paylaştı.

Profilo tost makinesi fiyatı Haberi

Profilo tost makinesi fiyatı

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, Ramazan sofralarını tost ve çay makinelerinde yaptığı cazip indirim kampanyasıyla tatlandırmaya devam ediyor. TTM7620V tost makinesi ile CM4000 ve CM22007 çay makinelerine özel indirim kampanyası sayesinde ramazan boyunca iftar ve sahur sofralarında lezzetli tostlara sıcacık çaylar eşlik ediyor.


Profilo, TTM7620V tost makinesi ile CM4000 ve CM22007 çay makinelerine özel indirim kampanyasından yararlanmak isteyenleri Profilo bayilerine bekliyor.


Profilo tost ve çay makineleri ile sağlıklı lezzetler


Sunduğu kullanım kolaylığı ile dikkat çeken Profilo TTM7620V tost makinesi, tam açılma özelliği sayesinde alt ısıtmalı, mangal tipi ızgara olarak da kullanılabiliyor. 310x220 mm pişirme alanına sahip makinede entegre açma/ kapama şalteri ile kademesiz ısı ayarı bulunuyor. Izgara plakaları çıkarıp temizlenebiliyor, kızartma...