05 / 07 / 2024

Proje 1 5 emsalin üstüyse kaçacaksın

Proje 1 5 emsalin üstüyse kaçacaksın

İNŞAAT ve gayrimenkul sektöründeki hızlı çıkışın ardından başlayan ' her yere yüksek yapı olmaz ' tartışmasına Eski Küçükçekmece Belediye Başkam Aziz Yeniay da katıldı.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Casamarin Çeşmealtı'nda teslimler 1.5 ay sonra! 

Casamarin Çeşmealtı projesinde konut teslimleri 1.5 ay sonra gerçekleştirilecek. Peki Casamarin Çeşmealtı projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Mesa Bodrum 1.5 milyar lira yatırımla inşa ediliyor!

Demirbükü Koyu’da yeni proje inşa eden Mesa, 1,5 milyarlık proje yapacak. Mesa Bodrum projesinde 2+1’den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir otel yer alıyor...

Tarabya Therra Park'ta 1,5 milyon dolara!

Tarabya Therra Park'ta 1,5 milyon dolara ev sahibi olabilirsiniz. Teslimlerin 4 ay önce başladığı proje İstanbul’un en güzel köşelerinden birinde yemyeşil koruların içinde yer alıyor. 

Kayseri-Ankara arası YHT ile 1,5 saate inecek!

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Hızlı tren projesi yatırımına bu yıl başlanmasını bekliyoruz. Proje ile Kayseri-Ankara arası 1,5 saate inecek.” dedi. 

Babacan Holding'ten 1.5 milyar liralık üç yeni proje yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2017 ve 2018 içinde 3 yeni projeye daha başlayacaklarını ve projelerin toplam yatırım değerinin 1.5 milyar lira olacağını açıkladı.

Hızlı Tren İstanbul-Ankara arasını 1.5 saate düşürecek!

İstanbul-Ankara arasını 350 kilometre hızla 1.5 saate düşürecek Hızlı Tren projesi, AK Partinin beyannamesinde yer aldı. Seçimlerden hızlandırılacak proje ile ulaşım alanında yeni bir kapı daha aralanacak.

Kavuklar Gayrimenkul İzmir'e 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor!

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’e değer katacak 3 farklı proje ile toplam 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor

Galataport projesinin toplam bedeli 1.5 milyar dolar!

Doğuş Grubu'nun 'Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi' için ikinci ÇED raporu hazırlandı. Doğuş, proje bedelini önceki rapora göre yaklaşık 400 milyon dolar artırarak 1.5 milyar dolara çıkardı.

Salıpazarı Kruvaziyer Liman projesine 1.5 milyar dolar harcanacak!

Doğuş Grubu'nun aldığı Salıpazarı projesinde ÇED raporu hazırlandı. Doğuş, proje bedelini önceki rapora göre yaklaşık 400 milyon dolar artırarak 1.5 milyar dolara çıkardı.

Vodafone Arena'nın zemini için 1.5 milyon Euro harcanacak!

VODAFONE Arena inşaatı hızla devam eden Beşiktaş'ta zemin için toplam 1.5 milyon Euro harcanacak. Arsenal'in stadı Emirates'te olduğu gibi Arena'da yarı sentetik yarı doğal çim kullanılacak.

1.5 milyar $’lık Mardan Palace icradan satılık!

Antalya’nın Kundu sahilinde 2009’da yaklaşık 1.5 milyar dolar harcanarak yapılan ve görkemli bir törenle açılan Mardan Palace, borçları nedeniyle açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı.

1987 yılında Tarabya Evleri'nde 1.5 milyon dolara villa!

1987 yılında Tarabya sırtlarında Üstay İnşaat tarafından inşa edilen Tarabya Evleri'ndeki 56 villa, 800 bin dolar ile 1.5 milyon dolar (1 milyar 650 milyon lira) karşılığında satılıyormuş.

Proje 1 5 emsalin üstüyse kaçacaksın Haberi

Proje 1 5 emsalin üstüyse kaçacaksın

İNŞAAT ve gayrimenkul  sektöründeki hızlı çıkışın  ardından başlayan 'her yere yüksek yapı olmaz' tartışmasına Eski Küçükçekmece Belediye Başkam Aziz Yeniay da katıldı. Yalan zamanda 24 Gayrimenkul'un yönetim kurulu başkam olan Aziz Yeniay, "Ben yıllarca belediye başkanlığı yaptım. Bir bölgeye herhangi bir binayı inşa etmek önemli değil. O yapı, o kentin, o bölgenin kimliğine bir şey katmalı. Bir şehirden ya da mahalleden bir yapıyı çıkardığınızda bir şey eksilmiyorsa o yapı zaten gereksizdir. O yüzden, her biri 'eser' niteliğinde projeler yapmalıyız" dedi. Yüksek yapıların her yere yapılabüir olmasının da yanlış olduğunu savunan Yeniay, "Bana göre, yaşanabilir projeler 1.25, en fazla 1.5 emsalle mümkün. 1.5 emsali geçen bölgeden kaçacaksın" diye konuştu. Aziz Yeniay şöyle konuştu: "Yaşamak için eğitim, kültür, sanat, spor, oyun...