05 / 05 / 2024

Proje Beyaz cnr emlak fuarına hangi projelerle katıldı

Proje Beyaz cnr emlak fuarına hangi projelerle katıldı

Proje Beyaz, Helis Yapı'nın yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının lansmanını gerçekleştirdiği CNR Emlak Fuarı'nda Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Caner Düdükçü tarafından kuruldu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Beyazlar Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Beyaz tarafından kuruldu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Beyazıt Meydanı, Turgut Cansever'in ödüllü projesi temel alınarak düzenlenecek!

İstanbul'un simge meydanlarından Beyazıt, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli mimarlardan Turgut Cansever'in 1960 yıllarında düzenlenen yarışmada kendisine birincilik getiren proje temel alınarak düzenlenecek.

Koşuyolu Konakları 2018 ev fiyatları!

Koşuyolu Konakları 58 konuttan meydana geliyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında inşa ediliyor..

Koşuyolu Konakları teslim tarihi!

Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat imzası taşıyor..

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi!

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 11 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Beyaz İnşaat imzasını taşıyor. 

Efitaş'tan Esenler'e 2 yeni proje daha!

CNR Emlak 2017 fuarı dün kapılarını açtı. Konut projelerinin tanıtıldığı fuara Ömür İstanbul da katıldı. Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Akkılıç, Esenler'de iki yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti. 

We Tuzla projesi geliyor! Yeni proje!

CNR Emlak Fuarı’nda We Haliç projesini tanıtan Ilgın İnşaat Tuzla’da yeni projeye hazırlanıyor. Yatırımlarına Tuzla ile yola devam edecek firma proje detaylarını henüz açıklamadı.

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

Proje Beyaz cnr emlak fuarına hangi projelerle katıldı Haberi

Proje Beyaz cnr emlak fuarına hangi projelerle katıldı

Yurtiçi ve yurtdışında Gayrimenkul ve Danışmanlık hizmeti veren Proje Beyaz, Helis Yapı'nın yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının lansmanını gerçekleştirdiği CNR Emlak Fuarı'nda Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Proje Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, mimarlık öğrencilerine proje satış ve pazarlaması, dünya gayrimenkul ve emlak sektörü konularında bilgi aktardı ve öğrencilerin sorularını...