02 / 05 / 2024

proje beyaz Helis More

proje beyaz Helis More

Proje Beyaz, Helis Yapı’nın yeni karma projesi Helis More’un ofis ve mağazalarının lansmanını gerçekleştirdiği CNR Emlak Fuarı’nda Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Helis Natura ön talep topluyor! Yeni proje! 

Helis Natura projesinde ön talep süreci başladı. Peki Helis Natura projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Koşuyolu Konakları 2018 ev fiyatları!

Koşuyolu Konakları 58 konuttan meydana geliyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında inşa ediliyor..

Koşuyolu Konakları teslim tarihi!

Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat imzası taşıyor..

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi!

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 11 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Beyaz İnşaat imzasını taşıyor. 

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Referandum sonrası emlakta patlama yaşanıyor!

5 milyon gurbetçinin rotayı Türkiye'ye çevirmesiyle ilgili Proje Beyaz Uluslararası Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Referandum sonrası talep patlaması yaşanıyor” dedi

Ferah Residence Beyaz İnşaat fiyatları!

Toplam 139 daire, 18 ticari ünite ve 29 ofisten meydana gelen Ferah Residence Beyaz İnşaat fiyatları 390 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Helis Beyaz Ofis'te icradan 5.7 milyon TL'ye satılık 6 ofis!

İstanbul 10.İcra Dairesi, Helis Beyaz Ofis'inde bulunan 6 ofisi satışa çıkardı. İhalesi 21 Ekim Cuma günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 5 milyon 370 bin TL olarak belirlendi.

Bakırköy City Kartaltepe teslimleri!

Bakırköy City Residence'de dairelerin alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe teslimleri ne zaman yapılacak?

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Bakırköy City Kartaltepe satılık konut!

Bakırköy City Kartaltepe satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Arsa alanı 9 bin 933 metrekareden oluşan proje Beyaz İnşaat imzası taşıyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat fiyatlar!

Bakırköy City Beyaz İnşaat fiyatlar dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Koşuyolu Bakırköy City satılık ev!

Koşuyolu Bakırköy City satılık ev büyüklükleri 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade uygulanan proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

proje beyaz Helis More Haberi

proje beyaz Helis More

Yurt içince ve yurt dışında Gayrimenkul ve Danışmanlık hizmeti veren Proje Beyaz, Helis Yapı’nın yeni karma projesi Helis More’un ofis ve mağazalarının lansmanını gerçekleştirdiği CNR Emlak Fuarı’nda Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Proje Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, mimarlık öğrencilerine proje satış ve pazarlaması, dünya gayrimenkul ve emlak sektörü konularında bilgi aktardı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.


Yurt içinde ve yurtdışında gayrimenkul ve danışmanlık hizmeti veren Proje Beyaz, sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi CNR Emlak Fuarı’nda geleceğin mimarlarıyla paylaştı. Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri teorik mimarlık eğitimlerinin yanı sıra projelerin satış ve pazarlama alanında işin uzmanından bilgi almak üzere Proje Beyaz’ın CNR Emlak Fuarı’ndaki standını ziyaret etti.


Geleceğin mimarlarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Proje Beyaz...