26 / 07 / 2024

proje borçları

proje borçları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bozüyük AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Arslan, 20 katrilyon paraları gerçekleştirmek istediğimiz projelerde kullanabilir hale gelindiğini belirtti.

Emlak vergisi borçları yapılandırmasında son günler!

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren emlak vergisi borçları yapılandırmada son günlere girdik. Peki yapılandırma yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Üsküdar Belediyesi borçları yüzünden mülklerini mi sattı?

Üsküdar Belediyesi'nin borçları nedeniyle mülk satışı gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Toplam konut kredisi borçları ile takibe alınanlar mecliste!

Türkiye'de iller bazında toplam konut kredisi borçları ile takibe alınanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kamu arazilerindeki turizm tesislerinin borçları ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kamu arazilerinde yer alan turizm tesislerinin borçları için erteleme kararı aldı. 

Emlak vergisi borçları yapılandırılıyor!

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi'ne göre vergi borçlarına yönelik yapılandırmaya içerik teklif TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Akfen GYO'nun finansal borçları yapılandırıldı!

Akfen GYO'nun finansal borçların 10 yıl vadeli olarak yeniden yapılandırılması işlemleri planlandığı ve kreditörlerle mutabık kalındığı şekilde gerçekleştirildi.

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

DHMİ'nin bir şirketin kira borçlarını ertelemesi mecliste!

DHMİ'nin bir şirketin kira borçlarını ertelemesi meclis gündemine taşındı. Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Yap-işlet-devret projelerinde borçlarının ertelenmesi talebi mecliste!

Yap-işlet-devret projelerinde firmaların pandemi nedeniyle devlete olan borçlarının ertelenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

proje borçları Haberi

proje borçları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Biz o günlerde 500 milyon lira IMF’den borç aldığımız zamanlarda buna alkış tutacak haldeyken şimdi 10 katrilyon, 20 katrilyon paraları gerçekleştirmek istediğimiz projelerde kullanabilir hale geldik." dedi.  


Arslan, Bozüyük AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetleriyle Türkiye’nin her yerine eşit hizmet götürmeye devam edeceklerini, şehirlerin gelişmesi, yakınlaşmasıyla vatandaşların kardeşliğinin daha fazla pekişeceğini ifade etti. 


Güçlü geleceğin durduk yere gelmeyeceğini ülke olarak gördüklerini, daha fazla çalışmak gerektiğini dile getiren Arslan, şöyle konuştu:  


"15 yıldır görmüş olduk. Halkın ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadeleleriyle 15 yılda nerelere geldiğimizi görüyoruz. Ülkemiz hızlı trenle buluştu. Türkiye 55 havalimanıyla artık herkesin uçabildiği bir ülke haline geldi. Araç muayenelerinde de insanların tedavilerinde de sıra...