26 / 07 / 2024

20 katrilyon paraları projelerde kullanabiliriz!

20 katrilyon paraları projelerde kullanabiliriz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bozüyük AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Arslan, 20 katrilyon paraları gerçekleştirmek istediğimiz projelerde kullanabilir hale gelindiğini belirtti.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Biz o günlerde 500 milyon lira IMF’den borç aldığımız zamanlarda buna alkış tutacak haldeyken şimdi 10 katrilyon, 20 katrilyon paraları gerçekleştirmek istediğimiz projelerde kullanabilir hale geldik." dedi.  


Arslan, Bozüyük AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetleriyle Türkiye’nin her yerine eşit hizmet götürmeye devam edeceklerini, şehirlerin gelişmesi, yakınlaşmasıyla vatandaşların kardeşliğinin daha fazla pekişeceğini ifade etti. 


Güçlü geleceğin durduk yere gelmeyeceğini ülke olarak gördüklerini, daha fazla çalışmak gerektiğini dile getiren Arslan, şöyle konuştu:  


"15 yıldır görmüş olduk. Halkın ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadeleleriyle 15 yılda nerelere geldiğimizi görüyoruz. Ülkemiz hızlı trenle buluştu. Türkiye 55 havalimanıyla artık herkesin uçabildiği bir ülke haline geldi. Araç muayenelerinde de insanların tedavilerinde de sıra alma kuyrukları sona erdi. Hastaneler konforlu, eczanelerden ilaçlar alınabiliyor. Ambulans helikopterlerle hastalarımızı taşıyabiliyor hale geldik. Biz 500 milyon lira IMF’den borç aldığımız zamanlarda buna alkış tutacak haldeyken şimdi 10 katrilyon, 20 katrilyon paraları geliştirmek istediğimiz projelerde kullanabilir hale geldik. Eğer Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katarken o sinsiler, hainler paçalarından asılıp aşağı çekmeseydi, anlattığımız rakamlar şimdi çok farklı olacaktı. 2023 hedeflerine şimdiden ulaşmış olacaktık. O yüzden hepimiz güçlü olmak zorundayız. 81 il güçlü olacak, Bozüyük güçlü olacak, mazlumlar, zulüm görenlere de sahip çıkılacak. Biz bugün 3 milyon komşumuza sahip çıkabiliyorsak ecdadımızdan gördüğümüzü uyguluyor olmamızdandır." 


- "Bozüyük ve Türkiye kavşak noktası


Arslan, Bozüyük'ün şehirlerarası önemine değinerek, "Bozüyük bir kavşak noktası. Kimin için kavşak noktası? Doğudan İstanbul'a, Bursa'ya gelenlerin kavşağı. Şimdi inşallah otoyol da buradan geçecek. Hep gelişmek, geliştirmek istememişler. Ne zaman ki milletinin derdiyle dertlenen bir lider geldi, gelişim başladı. Hastaneler, yollar, trenler yaparsanız Bozüyük'ün kaderini değiştirmiş olursunuz. Bozüyük nasıl bir kavşaksa, Türkiye de dünya için bir kavşaktır." diye konuştu.


Uluslararası gelişimin Türkiye için çok önemli olduğunu anlatan Arslan, şöyle devam etti:


"Edirne’den bir tır giriş yaptı. Bilecik rampalarına geldi. Bozüyük'ten Antalya’ya geçti. O geçen tırdan biz para kazanıyoruz. Uluslararası taşımacılık bize para kazandırıyor. Bir yolcu uçağı havalimanımıza iniyor diye para ödüyor. Dünya bu ticaret pastasından pay vermeye alışmış. Ne zaman ki biz geliştik, dünya pazarı bize de bu alanda pay verdi. Fakat biz ne zaman ki daha fazla gelişmeye başladık, dünya pazarı frene basmamız için çaba göstermeye başladı. Çünkü onlar artık bizim pastadan pay almaya başladılar. Gezide de 15 Temmuz'da da 'Bu Türkler çok oluyor, bu Recep Tayyip Erdoğan çok oluyor' dediler, yaptıklarımız gözlerinde büyüdü, gezi olaylarını çıkardılar. Rakipleriniz bunu yapabilir de bizim insanımız zannettiklerimiz bunu nasıl yaptı? Bizim ayağımıza asılmasalardı bugün 4 kat daha gelişmiş olacaktık. 2002'de Türkiye'yi elinde tutmak isteyenler, Recep Tayyip Erdoğan'ın onların alıştığı lider olmadığını hesaba katmayanlar şimdi rahatsızlar. Onların keyfine göre hareket etmediğinizde sizi desteklemiyorlar. Fakat bu memlekete gerçek bir lider geldi. 15 senedir ülkesi için, vatanı için hizmet eden bir liderimiz var." 


Bakan Arslan, daha sonra Bozüyük Belediye Başkanlığını ziyaret etti. 



AA


Geri Dön