20 / 05 / 2024

Proje kenti olma yolunda Antalya

Proje kenti olma yolunda Antalya

Antalya Proje Kenti Olmalı başlığı ile Kahraman Köktürk'ün Antalya İleri gazetesinde köşe yazısı yer alıyor. Antalya hangi konularda proje kenti olabilir? İşte Kahraman Köktürk'ün bugün ki yazısı;

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

Amorium Antik Kenti turizme açılmayı bekliyor!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde birçok uygarlığın izlerinin bulguları bulunan Amorium Antik Kenti'nin proje bazlı yatırımlarla inanç turizmine açılması planlanıyor.

Antalya dünya kenti yolma yolunda!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"2019 yılı Antalya'nın her alanda yükselişini sürdüreceği ve dünya kenti olma noktasında yerini sağlamlaştıracağı bir yıl olacak" dedi. 

Setup İnşaat'tan Sırbistan'a 754 konutluk proje!

Uluslararası yatırım, finans yönetimi, gıda, tekstil ve güvenlik alanlarında çalışmalarını sürdüren Setup Yatırım'ın grup şirketlerinden Setup İnşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon euro yatırımla bir proje hayata geçiriyor. 

Muhit Sancaktepe'de 1.500 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

10 katlı yedi blok olarak tasarlanan  Muhit Sancaktepe Evleri'nde 1.500 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje 75 milyon TL yatırım bedeline sahip..

Ankara, yüksek hızlı demir ağlarla örülüyor!

Yüksek Hızlı Tren (YHT) yavaş yavaş kara tren imajının geride kalmasını sağlıyor. Bugünlerde ise hızlı trenin merkezi olan Ankara yeni YHT Garı ile birlikte “YHT Başkenti" olma yolunda hızla ilerliyor.

Sur Yapı Yılın Süperstar Kampanyası ile fırsatlı 14 proje!

Sur Yapı, 14 projesinde "Aynen Öyle" kampanyası ile sıfır peşinat ve sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte Sur Yapı'dan Yılın Süperstar Kampanyası ile fırsatlı 14 proje...

Park Mavera 3 Gayrimenkul Sertifikalı proje!

Park Mavera 3 Gayrimenkul Sertifikalı proje 723 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor. 9 blok şeklinde yükselen Başakşehir Park Mavera 3 projesi "Gayrimenkul Sertifikalı ilk proje" olma özelliği taşıyor.

Gayrimenkulde doğru proje yatırımı her zaman kazandırır!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi İraöz, gayrimenkulün, ekonominin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile yatırımcı açısından "güvenli liman" olma özelliğini sürdürdüğünü söyledi.

Ankara iki dev şehir hastanesine kavuşuyor!

Türkiye’de 20 milyar lira yatırımla inşa edilen 15 dev şehir hastanesinin ikisine ev sahipliği yapacak olan Ankara, sağlık sektörünün de başkenti olma yolunda. Bilkent’te yapılan hastane 2017’de, Etlik’teki hastanenin ise 2018’de açılacak.

Sitelerde oturanlar kiraların yüzde 40'ı kadar aidat veriyor!

İstanbul yeni yapılaşmalarla “siteler kenti” olma yolunda. Aynı alanda toplu yaşamanın getirdiği zorluklar da, gün geçtikçe aileler arasında ve yönetimlerin akıl almaz talepleriyle mahkemelere kadar uzanan bir safahata neden oluyor.

Kültür Yolu projesi Ünye'yi turizm kenti yapacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bugün Ünye Kalibya World Otel’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çamyar, Ünye’nin turizm kenti olma yolunda en önemli projesi olan “Kültür Yolu projesi hakkında bilgi verdi.

KYK İstanbul'daki yurt sayısını 23'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük metropollerinden biri olan ve üniversite kenti olma yolunda hızla ilerleyen İstanbul'da öğrenci yurdu kapasitesi 60 bine yaklaştı.

Proje kenti olma yolunda Antalya Haberi

Proje kenti olma yolunda Antalya

AB Bakanı geldiğinde oradaydım. AB projelerinden faydalanacağımız o kadar çok alan var ki. Antalya bir tarih ve doğa kenti. Acaba biz bu kentin bize sunduklarından ne kadar yararlanıyoruz. AB fonları içerisinde farklılık biriktiren büyük bütçe demektir. Bu anlamda Antalya ve bu ülkenin kazanacağı proje üretmek gerekiyor. Bu kent tarih boyunca kardeşliğin simgesi olmuştur. Bu bile AB fonlarından ne kadar yararlanabileceğimizin göstergesidir. 


Bu kent AB fonları için - Doğa ve alternatif turizm - Sağlık turizmi - El dokumaları - Tarihi mekanlar ve alternatif turizm - Güneş enerjisi ile elektrik üretimi İlk başta aklıma gelenler bunlar. 


Şimdi Bakanlığın AB temsilciliği Antalya da hizmete girdi. Avrupa Birliği fonlarından yararlanabilmek için Antalya sürekli olarak proje üretebilen bir kent olmalıdır. Açılışta AB Bakanı Volkan Bozkır'ın kürsüden...