07 / 05 / 2024

proje satış ofisi

proje satış ofisi

Gayrimenkul sektöründeki en iyi firmaların First Class Gayrimenkul’ü tercih ettiğini belirten Gülçin Okay, “Titiz ve vizyoner çalışmalar sonucu bir numara olduk” dedi

Tahir Altundağ: En büyük markalaşma satış ofislerinden başlıyor!

Emlakkulisi.com'un ev sahipliğinde düzenlenen Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın dördüncüsünde Metsan Nexus Kartal Satış Direktörü Tahir Altundağ; ilk intibanın öneminden ve satış ofislerinin markalaşmaya etkisinden bahsetti...

Nef Bahçelievler proje satış ofisi!

Nef Bahçelievler proje satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi Mart 2019'da teslim ediliyor...

Gül Proje 11. Mahalle satış ofisi!

Gül Proje 11. Mahalle satış ofisi iletişim numarası 0212 856 02 22 olarak belirlendi. 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek proje 29 bin 918 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Vira İstanbul Gül Proje satış ofisi!

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı' da yükselen proje 30 aya varan taksitlendirme sağlanıyor. Vira İstanbul Gül Proje satış ofisi telefon numarası 449 9 485 olarak belirlendi.

Gül Proje Viraistanbul satış ofisi!

Gül Proje Viraistanbul satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Kavaklı Viraistanbul projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor...

Gül Proje Vira İstanbul satış ofisi!

Gül Proje Vira İstanbul satış ofisi iletişim numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi. Megakent'e yakın konumda yer alan proje 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Habitat Alemdağ satış ofisi!

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Habitat Alemdağ satış ofisi ile 0212 283 80 80 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje toplam 127 adet daireden oluşuyor.

Beylikdüzü Westside satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteren Beylikdüzü Westside satış ofisi iletişim için 0212 871 41 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Aydos House satış ofisi!

İstanbul Pendik'te inşa edilen Aydos House satış ofisi ile 0216 397 1 777 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 bin 98 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

216 Butik Plus satış ofisi telefon!

216 Butik Plus satış ofisi telefon numarası 444 4 216 olarak belirlendi. 216 Butik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçiriliyor.

Avrupa Konutları Ataköy satış ofisi!

Ön talep süreci başlayan Avrupa Konutları Ataköy satış ofisi ile 444 38 25 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje Airport Alışveriş Merkezi'nin yanında hayata geçiriliyor.

Referans Güneşli satış ofisi!

Yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabilen Referans Güneşli satış ofisi ile 444 51 11 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje Kiler GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Tuana Evleri 2 satış ofisi!

122 bin 843 metrekare alan üzerinde yükselen Tuana Evleri 2 projesinde toplam 440 adet daire bulunuyor. Proje Haldız İnşaat imzasıyla yükseliyor. İşte Tuana Evleri 2 satış ofisi adres bilgileri...

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi!

Teslimleri hemen yapılan Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi ile 444 86 00 numaralı telefondan iletişim geçebilirsiniz. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

proje satış ofisi Haberi

proje satış ofisi

Daha önce 2 yıl uluslararası gayrimenkul firmalarında gayrimenkul danışmanı olarak çalışan Gülçin Okay, gayrimenkul sektörüne Türk geleneklerine daha uygun bir pazarlama tarzı oluşturmak üzere, 2008 yılında First Class Gayrimenkul'ü kurdu. Okay, profesyonel ve prensipli çalışma tarzı sayesinde ilk ofisi Alsancak'ın açılışından kısa bir süre sonra, Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower projesinin 'proje satış ofisi' olarak da projeyi pazarlamaya başladı. Bayraklı bölgesinin hızlı gelişmesinden etkilenerek Bayraklı ofisi açılışını takiben, Atek Adress ile 2. yüksek yapının proje satışına başladı. Bugün, Blife Ataşehir 1. Etap, Çiçek Park, Boliva Bornova, Çiçek Plaza, My Plaza, Born City Residence, Marka333, Marka City, Studio Life by Özdeker, Öztüre Çelik Konutları, Kent 2 Ulukent konutları, Mia Residence Külahçıoğlu Evleri proje satışları ile devam ediyor. Ayrıca CDS Yapı'ya ait...