18 / 05 / 2024

proje teslim sistemleri

proje teslim sistemleri

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nda İş GYO Kurumsal İletişim, Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Tandoğan müşterilerin beklentilerinden bahsetti...

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aykut Yakut tarafından kuruldu.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Sitil Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sitil Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Yakut tarafından kuruldu.

Moskova'da konut proje teslim süreleri uzadı!

Rusya Moskova'da "Yeni Moskova" tabir edilen alan dışında inşaatı tamamlanarak satışa hazır duruma gelen konut metrajı geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde 26'lık düşüşle 2,12 milyon metrekareye kadar geriledi.

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

İBB'den Yenikapı'daki Theodosius Limanı için yarışma!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı kazılarında ortaya çıkan tarihi Theodosius Limanı ve kalıntılarının sergileneceği bir merkez inşa edecek. Merkezin mimari tasarımı için proje yarışması gerçekleştiriyor. Proje teslim tarihi 26 Ekim 2020 şeklinde belirlendi.

DMDF Proje ve Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMDF Proje ve Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Durmuş tarafından kuruldu.

İstova Kağıthane'de teslim tarihi yaklaşıyor!

Kağıthane'de 7 dönüm alan üzerinde 80 bin metrekare inşaat alanına sahip İstova Kağıthane'de teslim tarihi yaklaşıyor. Proje teslim tarihi Temmuz 2020...

Focus Eyüp 2019'da teslim! Yeni proje!

Ftaş Yapı tarafından hayata geçirilen Focus Eyüp projesi 3 blokta, 170 daire ve 3 misafir konaklama dairelerinden oluşuyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen proje İstanbul Eyüp'te yükseliyor. 

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yavuz Özel tarafından kuruldu. 

Çeşme Private Residences 2020'de teslim! Yeni proje!

Çeşme Private Residences projesi Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle hayata geçirilecek. 2020'de teslim edilecek proje 3 kanattan oluşacak.

proje teslim sistemleri Haberi

proje teslim sistemleri

İş GYO Kurumsal İletişim, Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Tandoğan'ın konuşması:


Şirketin yani yatırımcının kuvvetli ve finansal anlamda güçlü olması açıkçası markalaşmaya büyük bir katkı sağlıyor ve bunun hakikatten diğer bütün projelerin arkasında durabildiğini hissettirmesi gerekiyor. Müşterimiz bizde ağırlıklı olarak bunu öne koyarak alımlarını yapıyor. 


İş Bankası'nın genel hepimizin bildiği standart sağladığı güven dışında aynı zamanda İş Gayrimenkul'ü de tabii ayrıca konumlayarak aynen sizin az önce bahsettiğiniz sektör gereği olan iş gereği olan bütün o markalaşma unsurlarını da bir arada değerlendirerek o gücü kullanıyoruz yani sadece tabii ona güvenip devam etmiyoruz ama son dönemde özellikle de 10 sene öncesi gibi değil müşteriler. En önem verdikleri şey açıkçası her şeyi bir kenara bırakalım hele de bu dönemde gerçekten yatırımcı firma bana...