04 / 05 / 2024

Proje Turkuaz Seramik

Proje Turkuaz Seramik

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi, Şafak Barış Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde açıldı.

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Uzuncaok ve Mehmet Uzuncaok ortaklığında kuruldu. 

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvuruları bugün itibariyle başlıyor, proje için son başvurular 29 Eylül'de kabul edilecek.

Turkuaz Baskı Çözümleri'nden Menemen Plastik OSB'ye fabika!

Turkuaz Baskı Çözümleri Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, "Menemen Plastik OSB'de aldığımız 10 bin metrekare alana kuracağımız yeni tesis için proje çalışmalarını bitirdik. İki ay içinde inşaata başlayacağız. " dedi.

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi, Şafak Barış Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde açıldı.

Turkuaz Seramik ile banyolarda yaz esintisi!

Doğanın değişimi ve yaz mevsiminin gelişiyle yeniden canlanan doğa, günümüzün yeni ev anlayışı ile birleşerek banyo tasarımlarını farklı bir boyuta taşıyor

Bağcılar Turkuaz Güneşli satışa çıktı! 480 bin TL'ye!

Doğan Yapı, İstanbul Bağcılar'da bulunan Güneşli Çalışkan Sitesi'ni dönüştürecek. Turkuaz Güneşli adını alan proje 13 katlı 3 bloktan meydana gelecek. Projede 152 adet konut bulunacak.

Turkuaz Seramik pazar payını yüzde 18'e çıkarmayı hedefliyor!

Kayseri'de Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdiklerini belirten Turkuaz Seramik'in patronu Özkaya, "% 13 olan pazar payımızı 18'e çıkaracağız" dedi

Turkuaz Seramik Unicera’da fark yaratacak!

Turkuaz Seramik vitrifiye sektöründe konfor ve şıklığı bir araya getiren tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda katılacak olan Turkuaz Seramik, 3 nolu salondaki 320 numaralı standında ziyaretçileri ile buluşacak.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

Turkuaz Seramik Ibiza, detaylar kadar ince!

Günümüzün yeni ev anlayışıyla birlikte banyo tasarımları da ön plana çıkıyor. Turkuaz Seramik doğanın evrene sunduğu inceliği yansıttığı Ibıza Serisi ile banyolara modern ve zarif bir görünüm kazandırıyor.

Turkuaz Plus Bursa fiyatları!

Turkuaz Plus Bursa fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Gültay İnşaat imzası ile yükselen proje Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bursa Turkuaz Plus Evleri fiyat!

Bursa Turkuaz Plus Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 187 adet daireden oluşan proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Bursa Turkuaz Evleri güncel fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1 dublekse kadar dizayn edildiği proje Bursa İli'nin Balat İlçesi'nde yer alıyor. Bursa Turkuaz Evleri güncel fiyatları 350 bin TL 'den başlıyor.

Proje Turkuaz Seramik Haberi

Proje Turkuaz Seramik

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi iş konusu; Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış inşaat malzemesi perakende ticareti (ev tipi lehim ve kaynak makinesi, merpen, korkuluk, metal veya plastik depo, seramik boru vb. dahil)


Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi adres: Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi, Kartal Caddesi, Onur İş Merkezi...