29 / 04 / 2024

Turkuaz Plus Bursa fiyatları!

Turkuaz Plus Bursa fiyatları!

Firma: Gültay İnşaat

Proje: Turkuaz Plus

Turkuaz Plus Bursa fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Gültay İnşaat imzası ile yükselen proje Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.



Toplamda 187 adet daireden meydana gelen  Turkuaz Plus  Evleri 9 blok halinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin bu yıl kasım ayı içerisinde yapılması planlanıyor.


Turkuaz Plus Bursa fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor.  Gültay İnşaat  imzası taşıyan proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 ve 5+1 dubleks daire seçeneklerine sahip. 


Bursa Turkuaz Plus Konutları lokasyon olarak; Mudanya'ya ve Bursa Feribot İskelesi'ne 15 dakika, Çevre Yolu'ndan Bursa girişine 2 dakika, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 10 dakika ve organize sanayi bölgelerine 8 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Çeşitli sosyal yaşam alanlarının bulunduğu Turkuaz Plus Rezidans'ta kapalı spor salonu, sauna, fitness salonu, basketbol sahası, 80 metrekarelik kapalı yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Turkuaz Plus Bursa fiyatları 350 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 350 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Satışları devam eden proje 30 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Turkuaz Plus Bursa satış ofisi

Tel: 0224 244 65 17

Web:http://www.gultay.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön