08 / 05 / 2024

bursa Turkuaz Plus iletişim

bursa Turkuaz Plus iletişim

Turkuaz Plus Bursa fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Gültay İnşaat imzası ile yükselen proje Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bursa Turkuaz Plus Evleri fiyat!

Bursa Turkuaz Plus Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 187 adet daireden oluşan proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

C Plus Odunluk yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

C Plus Odunluk projesi, Cap Yapı tarafından Bursa’nın en gözde lokasyonlarından biri olan Odunluk’ta yükseliyor. C Plus Odunluk yüzde 50 peşin, 18 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. C Plus Odunluk'ta hangi daire tipleri var, fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

Panorama Plus, 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'nda tanıtıldı!

Bursa Gemlik'te yeni başlattığı proje ile inşaat sektöründe adından söz ettiren Rama İnşaat Panorama Plus projesini bu yıl 10.su düzenlenen İstanbul Gayrimenkul fuarında tanıttı.

1A Plus gayrimenkulde girişim fırsatı sunuyor!

1A Plus, farklı franchising modelleri oluşturdu. 2016 sonu itibariyle 20 franchise açmayı planladıklarını söyleyen 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara, Adana ve Bursa’ya öncelik tanıdıklarını belirtiyor.

Turkuaz Plus Bursa fiyatları!

Turkuaz Plus Bursa fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Gültay İnşaat imzası ile yükselen proje Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bursa Turkuaz Plus Evleri fiyat!

Bursa Turkuaz Plus Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 187 adet daireden oluşan proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Turkuaz Evleri Bursa teslim tarihi!

Çevre Yolu'ndan Bursa girişine 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet daire bulunuyor. Turkuaz Evleri Bursa teslim tarihi olarak bu yıl Kasım ayında yapılmaıs planlanıyor.

Bursa Turkuaz Evleri güncel fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1 dublekse kadar dizayn edildiği proje Bursa İli'nin Balat İlçesi'nde yer alıyor. Bursa Turkuaz Evleri güncel fiyatları 350 bin TL 'den başlıyor.

Bursa Turkuaz Evleri daire fiyatları!

Bursa İli'nin Balat İlçesi'nde yer alan Turkuaz Evleri 30 dönüm arazi üzerinde bulunuyor. Projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks 5+1 ve 5+1 bahçe dubleksi olarak dizayn edildi. Bursa Turkuaz Evleri daire fiyatları haberimizin içerisinde yer

Bursa Turkuaz Evleri'nde daireler 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gültay Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Turkuaz Evleri toplam 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Projede toplam 187 konut bulunuyor. Bursa Turkuaz Evleri'nde daireler 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bursa Turkuaz Evleri teslim tarihi Ekim 2015!

Bursa Turkuaz Evleri daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks 5+1 ve 5+1 bahçe dubleksi olarak dizayn edildi. 30 dönüm arazi üzerinde yükselen projede toplam 187 adet daire bulunuyor. Bursa Turkuaz Evleri teslim tarihi Ekim 2015 olarak planlanıyor.

Realty Plus Türkiye, yılsonunda 40 ofise ulaşmayı hedefliyor!

Realty Plus Türkiye Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirler olmak üzere ülke genelinde franchise veren Realty Plus Türkiye, yılsonunda 40 ofise ulaşmayı hedefliyor.

Bursa Bulvar Evleri'nde 450 bin liraya 4 oda 1 salon!

Bursa Bulvar Plus projesinde yer alan konutlar 15 gün sonra teslim edilecek, projede fiyatlar 250 bin liradan başlıyor

bursa Turkuaz Plus iletişim Haberi

bursa Turkuaz Plus iletişim

Toplamda 187 adet daireden meydana gelen Turkuaz Plus Evleri 9 blok halinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin bu yıl kasım ayı içerisinde yapılması planlanıyor.


Turkuaz Plus Bursa fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Gültay İnşaat imzası taşıyan proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 ve 5+1 dubleks daire seçeneklerine sahip. 


Bursa Turkuaz Plus Konutları lokasyon olarak; Mudanya'ya ve Bursa Feribot İskelesi'ne 15 dakika, Çevre Yolu'ndan Bursa girişine 2 dakika, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 10 dakika ve organize sanayi bölgelerine 8 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Çeşitli sosyal yaşam alanlarının bulunduğu Turkuaz Plus Rezidans'ta kapalı spor salonu, sauna, fitness salonu, basketbol sahası, 80 metrekarelik kapalı yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Turkuaz Plus Bursa fiyatları 350 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 350 bin TL'ye...