03 / 05 / 2024

Projebeyaz fuarı

Projebeyaz fuarı

Uluslararası alanda gayrimenkul danışmalığı hizmeti sunan Projebeyaz International, 8-10 Ekim’de gerçekleştirilen 2013 yılının en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan “Cityscape Global 2013” fuarında yabancı yatırımcılarla buluştu...

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul Danışmalık -10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 23-24 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Projebeyaz, Cityscape Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık‘tan Türk gayrimenkul sektörü ve emlak danışmanlık firmalarının önünü açacak, Amerika’daki Tük alıcı pazarını büyütecek büyük hamle!

Helis More, CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Projebeyaz, grup şirketlerinden Helis Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının Türkiye tanıtımı 4-8 Kasım arasında düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda gerçekleşti.

Kartal Helis More projesi CNR Emlak Fuarı’nda tanıtılıyor!

Projebeyaz, bünyesindeki Helis Yapı’nın gerçekleştirdiği 140 milyon lira değerindeki karma projesi Helis More’da yer alan ofis ve mağazaları, CNR Emlak Fuarı 2015’te yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Helis More Kartal CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı!

Projebeyaz, bünyesindeki Helis Yapı’nın gerçekleştirdiği 140 milyon lira değerindeki karma projesi Helis More’da yer alan ofis ve mağazaları, CNR Emlak Fuarı 2015’te yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Projebeyaz Türkiye’deki projeleri Kuveyt’ten pazarlayacak!

Projebeyaz International, 17 - 22 Kasım tarihleri arasında International Property Show Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’ den gayrimenkul satın almak isteyen Kuveytli yatırımcılar ile bir araya geldi.

Projebeyaz International Emlak 2014 Fuarı’nda 13 satış gerçekleştirdi!

Projebeyaz International 11-14 Eylül tarihleri arasında katıldığı Emlak 2014 Fuarı’nda Arap yatırımcıların büyük ilgisi ile karşılandı. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, fuarın ilk üç saatinde 13 kesin satış yaptıklarını belirtti

Projebeyaz CNR Emlak Fuarı’nda!

International 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılıyor.Projebeyaz açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yapacağı etkinlik süresince Bursa ve İstanbul’dan gözde projelerini yatırımcıların beğenisine sunacak.

Projebeyaz International, 8. Yazlık Evler Fuarı’nda yerini aldı!

Yurt dışına yönelik satış ve danışmanlık hizmeti veren Projebeyaz International, sahip olduğu geniş portföyünü bu defa yurt içinde düzenlenen 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı aracılığıyla yabancı yatırımcıların beğenisine sundu...

Projebeyaz 19-20 Nisan'da Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı'nda!

Projebeyaz International, İstanbul Hilton Convention Center'da 19 - 20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’ nda prestijli projeleri ile yer alacak.

Projebeyaz International Dubai Fuarı'nda büyük ilgi görüyor!

Pazartesi günü başlayan Kuveyt Fuarı’ nın yanı sıra ayrı bir ekiple Dubai Fuarı’na katılan Projebeyaz International, dün başlayan Dubai Fuarı’nda Körfez yatırımcıların büyük ilgisiyle karşılandı.

Projebeyaz fuarı Haberi

Projebeyaz fuarı

Türkiye’den yaklaşık 36 gayrimenkul firmasının ülkemizi temsil ettiği etkinlik ile ilgili Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Fuarın ‘Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı’ yapan tek firması Projebeyaz International olarak farklı konseptlere sahip iki ayrı standa ile katılmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.


Gayrimenkul sektörünün uluslararası alanda etkili bir çözüm ortağı olan Projebeyaz International, 8-10 Ekim’de gerçekleştirilen 2013 yılının en önemli gayrimenkul etkinliklerinden “Cityscape Global 2013” fuarına katıldı. Fuarın uluslararası gayrimenkul danışmanlığı yapan tek firması Projebeyaz International, fuarda iki farklı stant ile yer aldı. Toplamda 610 ziyaretçiyi ağırladıklarını belirten Murat Uzun, “Stantlardan birinde yurt dışı çözüm ortağı olarak Dünya’nın en büyük Gayrimenkul markalarından “Trump”ın adını taşıyan “Trump Towers Istanbul” projesinin satış ve pazarlamasını gerçekleştirdik. Fuar’da markalı konut projeleri arasında büyük ilgi gören...