16 / 05 / 2024

Projebeyaz International suudi yatırımları

Projebeyaz International suudi yatırımları

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi. Görüşme, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edildi.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Ramazan Kadirov, Suudi Arabistan Çeçenistan'a yatırıma hazırlanıyor!

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, Suudi yetkilileriyle görüşten sonra Suudi Arabistan'ın Çeçenistan'a yatırım yapmaya hazırlandığını açıkladı. Kadirov, görüşmelerde "çeşitli yatırım projelerinin" kararlaştırıldığını belirtti.

Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük!

istanbul 10.yıl Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesine Samsun'dan katılan Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek "Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük. Kente 2 milyar dolarlık yatırım hayal değil"dedi

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Suudi Baka Holding'den Türkiye'ye 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı!

11 Nisan’da Suudi Kral ile Türkiye’ye gelen Suudi işadamları, yatırım için geri dönmediler. Baka Holding’in Başkanı Mansour Al Othaimin,Türkiye'de yapacakları gayrimenkul yatırımının 1 milyar dolardan az olmayacağının altını çizdi.

Suudi havacılık heyeti Atatürk ve Esenboğa havalimanlarını inceledi!

Suudi Arabistan Sivil Havacılık Otoritesi GACA Başkanı Süleyman Al Hamdan ve beraberindeki heyet, TAV Havalimanları ev sahipliğinde Atatürk ve Esenboğa havalimanlarında incelemelerde bulundu.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul Danışmalık -10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 23-24 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.

Suudi Arabistan'ın tercihi Altın Emlak oldu!

Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını güvenilir bir emlak zinciri kanalıyla gerçekleştirmek isteyen Suudi Arabistanlı yatırımcıların Türkiye’deki tek tercihi Altın Emlak oldu.

Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu kuruldu!

Türkiye'den gayrimenkul alımını kolaylaştırmak ve hızlandırmak adına kurulan ilk "Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun imzaları atıldı. İlgili fon ile ilk etapta Türkiye'ye 500 milyon dolarlık yatırım planlanıyor.

Türkiye ile Suudi Arabistan ticaret merkezleri kuracak!

Suudi Arabistan ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi kapsamında ticaret merkezlerinin kurulması planlanıyor. Kurulacak ticaret merkezleri, serbest bölgelerden farklı bir yapıya sahip olacak.

Mısır'ın 2 adası Suudi Arabistan'ın oldu!

Mısır ve Suudi Arabistan arasında yeniden belirlenen Kızıldeniz sınırı ile ilgili anlaşmanın ardından Suudi Arabistan iki ada kazandı. Adalar meselesinin son 6 yıldır görüşüldüğü ve iki ülke heyetlerinin konu ile ilgili 11 görüşme yaptığı belirtildi.

Suudi Arabistan Kralı halkına ev sözü verdi!

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud, "Vatandaşlarımız için gerekli konut ve iyi bir yaşam kalitesini sağlamak temel önceliğimizdir" dedi.

Projebeyaz International suudi yatırımları Haberi

Projebeyaz International suudi yatırımları

Projebeyaz International ve Suudi yatırımcılar İstanbul’da bir araya geldi.  Mekke Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak istediklerini belirterek Projebeyaz International’a taleplerini aktardılar. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi.

Mekke Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden oluşan gayrimenkul yatırımcı grubu Projebeyaz International ile ikili görüşmelerde bulundu. İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edilen görüşmelerde, Ticaret Komitesi Başkanı Hasan Mohammed Arif Kansara’nın başkanlığındaki 17 kişilik ticari heyet gayrimenkul taleplerini Projebeyaz International’a iletti. Suudi yatırımcılar, Mütekabiliyet Yasası ile Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapma olanaklarının arttığını, yapılan görüşmelerde taleplerini net bir şekilde doğrudan aktarma fırsatı bulduklarını belirttiler.

Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, yatırım taleplerini aktaran temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını ifade etti. Suudi Arabistan ile...