19 / 05 / 2024

Projebeyaz kuveyt projeleri

Projebeyaz kuveyt projeleri

Projebeyaz International, 17 - 22 Kasım tarihleri arasında International Property Show Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’ den gayrimenkul satın almak isteyen Kuveytli yatırımcılar ile bir araya geldi.

Limak İnşaat'ın Kuveyt'teki projeleri tam gaz!

Limak İnşaat, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önemleri alarak Kuveyt'teki projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Kuveyt Türk konut kredi faiz oranı 2019!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı seçenekleri ile anlaşmalı konutlarda yüzde 0.98 faiz oranı kullandırırken anlaşma olmayan konut projeleri için ise yüzde 1.89’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor...

Türkiye’nin mega projeleri dünyaya açılıyor!

Petrol gelirleriyle dünyanın en zengin ülkelerinden biri haline gelen Kuveyt, Türkiye’deki dev projeleri mercek altına aldı.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Projebeyaz International, Londra'da ofis açtı!

Projebeyaz International, Londra’da faaliyete geçirdiği yeni ofisi ile dünyadaki hizmet alanını genişletiyor. Projebeyaz International, Ortadoğu’da açtığı Kuveyt şubesinden sonra, Londra ofisi ile de Avrupa’daki gayrimenkul yatırımcılarına hizmet vermeye

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy Kuveyt'te tanıtılacak!

Ortadoğu Grup'un İstanbuL'da hayata geçirdiği projeleri olan Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleri Kuveyt’te tanıtılcak. 4-6 Aralık ’taki organizasyona yabancı yatırımcıların ilgi göstermesi bekleniyor.

Projebeyaz Türkiye’deki projeleri Kuveyt’ten pazarlayacak!

Projebeyaz International, 17 - 22 Kasım tarihleri arasında International Property Show Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’ den gayrimenkul satın almak isteyen Kuveytli yatırımcılar ile bir araya geldi.

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu!

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi. Görüşme, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edildi.

Projebeyaz 19-20 Nisan'da Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı'nda!

Projebeyaz International, İstanbul Hilton Convention Center'da 19 - 20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’ nda prestijli projeleri ile yer alacak.

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı!

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı. Geçen hafta Kuveyt ve Dubai’ deki gayrimenkul fuarlarına iki ayrı ekiple katılan Projebeyaz International, fuarlardan yeni bağlantılarla ve ilişkilerini tazelemiş olarak döndü.

Projebeyaz International Dubai Fuarı'nda büyük ilgi görüyor!

Pazartesi günü başlayan Kuveyt Fuarı’ nın yanı sıra ayrı bir ekiple Dubai Fuarı’na katılan Projebeyaz International, dün başlayan Dubai Fuarı’nda Körfez yatırımcıların büyük ilgisiyle karşılandı.

Türk Gayrimenkulleri Kuveyt’e Projebeyaz International ile gidiyor!

Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek için şirket çatısı altında kurulan Projebeyaz International, bugün başlayan Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’den gayrimenkulleri tanıtıyor. Projebeyaz, Körfez çıkarmasını genişleterek sürdürüyor...

İnanlar İnşaat projeleri Kuveyt’ten tam not aldı!

İnanlar projeleri, Kuveyt’te Top Expo Group tarafından organize edilen, 18-23 Kasım 2013 tarihleri arasında devam edecek dünyanın önde gelen Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Kuveyt International Property Show 2013’te büyük ilgi gördü.

Projebeyaz kuveyt projeleri Haberi

Projebeyaz kuveyt projeleri

Projebeyaz International Türkiye’deki projeleri Körfez ülkelerindeki yatırımcıların ayağına götürdü. Projebeyaz International, 17-22 Kasım tarihleri arasında International Property Show Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’den gayrimenkul satın almak isteyen Kuveytli yatırımcılarla bir araya geldi. Fuar açılışı ile aynı günde, Kuveyt’in en önemli bölgesi Salhiya’daki Al Sahab Tower’da açılan şube ile Projebeyaz Kuveyt, Türkiye’den gayrimenkul satın almak isteyen Kuveytli yatırımcılara artık fuarlar dışında da hizmet vermeyi hedefliyor.


Kuveyt’in en önemli bölgesi Salhiya’daki Al Sahab Tower’da Projebeyaz International Kuveyt şubesini 17 Kasım tarihinde açan Projebeyaz International, aynı gün başlayan ve 17-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenen International Property Show Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Kuveytli yatırımcıların Türkiye’ye yönelik gayrimenkul taleplerini yerinde karşılamayı hedeflediklerini belirten Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, şunları söyledi:


“Kuveyt’in emlak sektöründe alım gücü çok fazla....