07 / 05 / 2024

Projebeyaz kuveyt

Projebeyaz kuveyt

Projebeyaz International, 17 - 22 Kasım tarihleri arasında International Property Show Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’ den gayrimenkul satın almak isteyen Kuveytli yatırımcılar ile bir araya geldi.

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı!

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı. Geçen hafta Kuveyt ve Dubai’ deki gayrimenkul fuarlarına iki ayrı ekiple katılan Projebeyaz International, fuarlardan yeni bağlantılarla ve ilişkilerini tazelemiş olarak döndü.

Limak, Kuveyt'in en büyük projesini yapıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Limak'ın Kuveyt'te üstlendiği yeni havalimanı terminalinde incelemelerde bulundu, şantiyede işçilerle yemek yedi.

Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planlıyor!

KT Portföy Genel Müdürü Tayfun Özkan, Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planladıklarını açıkladı...

Limak, Kuveyt, Hindistan, Rusya'da inşaat işlerini takip edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  Kuveyt, Hindistan, Rusya’da inşaat işlerini özellikle takip edeceklerini açıkladı.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında inceleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminali inşaat alanında çalışmaları incelediler.

Kuveyt Türk kira sertifikası ihraç edecek!

Kuveyt Türk, nitelikli yatırımcıya veya halka arz yollarıyla satılmak üzere kira sertifikaları ihraç edecek.

Kuveyt Türk'ten 400 milyonluk kira sertifikası ihracı rekoru!

Kuveyt Türk, TL cinsinden tek seferde en yüksek tutarlı kira sertifikası ihracını gerçekleştirerek Türkiye rekoru kırdı. Banka, 400 milyonluk kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Kuveyt Türk'ten kurumsal kira sertifikası ihracı!

Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Albayrak, "Altı farklı kurumdan 18 ayrı fonun katılım gösterdiği ihraçta 50 milyon TL talep toplanarak işlem kapanmış oldu" dedi.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na Limak imzası!

Limak İnşaat tarafından inşa edilecek Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah'ın katıldığı törenle atıldı.

Kuveyt Türk'ten 3 ayda 705 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Kuveyt Türk, KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama A.Ş. kira sertifikası ihracını tamamladı. Bankanın 3 aydan beri gerçekleştirdiği sukuk ihracı toplamda 705 milyon TL'ye ulaştı.

Ali Ağaoğlu'ndan Kuveyt prensesine ilginç cevap!

Ali Ağaoğlu, BBC için Simon Reeve tarafından hazırlanan Türkiye belgeselinde ilginç açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, evine talip olan Kuveyt prensesini nasıl reddettiğini anlattı.

Limak, Kuveyt Havalimanı'nı 2 yıl erken bitirecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir: "Kuveyt Havalimanı yeni terminalinin yapım süresi olan 6 yıl çok uzun bir süre, bunu 3,5-4 yıla mutlaka indirmemiz gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Kuveyt Türk'ün hedefi 400 şube!

KUVEYT Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, “Bu yıl açılan 25 şube ile yıl sonunda şube sayımızı 385’e ulaştırmış olacağız. 2017’de 400 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Projebeyaz kuveyt Haberi

Projebeyaz kuveyt

Projebeyaz International Türkiye’deki projeleri Körfez ülkelerindeki yatırımcıların ayağına götürdü. Projebeyaz International, 17-22 Kasım tarihleri arasında International Property Show Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’den gayrimenkul satın almak isteyen Kuveytli yatırımcılarla bir araya geldi. Fuar açılışı ile aynı günde, Kuveyt’in en önemli bölgesi Salhiya’daki Al Sahab Tower’da açılan şube ile Projebeyaz Kuveyt, Türkiye’den gayrimenkul satın almak isteyen Kuveytli yatırımcılara artık fuarlar dışında da hizmet vermeyi hedefliyor.


Kuveyt’in en önemli bölgesi Salhiya’daki Al Sahab Tower’da Projebeyaz International Kuveyt şubesini 17 Kasım tarihinde açan Projebeyaz International, aynı gün başlayan ve 17-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenen International Property Show Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Kuveytli yatırımcıların Türkiye’ye yönelik gayrimenkul taleplerini yerinde karşılamayı hedeflediklerini belirten Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, şunları söyledi:


“Kuveyt’in emlak sektöründe alım gücü çok fazla....