21 / 05 / 2024

Project Iraq Fuarı

Project Iraq Fuarı

Erbil’de düzenlenen Project Iraq Fuarı’na Türkiye’den katılan tek prefabrike yapı üreticisi olan Vekon, Irak’taki konumunu daha da güçlendirdi. Vekon Pazarlama ve Satış Direktörü Özgül Yücel, Türk firmalarına büyük bir ilginin olduğunu söyledi.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Project Katar Fuarı sona erdi!

Katar'da bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 57 firmayla katıldığı "Project Katar" dün sona erdi.

Häfele Concept Project ile geleceğin trendleri Yapı Fuarı’nda sergilendi!

Häfele, müteahhit, mimar ve proje üreticilerine, konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Concept Project’i TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı’nda profesyonellerle buluşturdu.

DAİB'e bağlı inşaat firmaları Project Katar'a katıldı!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'ne bağlı inşaat firmalarının temsilcileri, Katar'da 14'üncüsü düzenlenen "Project Katar" fuarına katıldı.

İnşaat kümesi firmaları Project Qatar Fuarı'na katıldı!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığının desteği ile yürütülmekte olan Katar’da bu yıl 14. düzenlenen “PROJECT QATAR” gerçekleştirildi.

Häfele Concept Project markasının lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirdiği Häfele Concept Project ile müteahhit, mimar ve proje üreticilerine konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Türkiye; bu yeni projenin lansmanını Yapı Fuarı’nda yapacak.

Vekon Irak'taki iş potansiyelini arttırıyor!

Erbil’de düzenlenen Project Iraq Fuarı’na Türkiye’den katılan tek prefabrike yapı üreticisi olan Vekon, Irak’taki konumunu daha da güçlendirdi. Vekon Pazarlama ve Satış Direktörü Özgül Yücel, Türk firmalarına büyük bir ilginin olduğunu söyledi.

Dünya Yapı Sektörü Irak'ta buluştu!

Dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılar “Project Iraq Yapı ve İnşaat Fuarı”n da buluştu. 17-20 Ekim tarihleri arasında Erbil'de 5. si düzenlenen fuarda dünyanın en büyük yapı projelerinin tamamlayıcısı ASPEN, Türkiye’yi temsil etti...

Vekon Group, Project Irak 2012 Fuarı’na katıldı!

Vefa Group’un büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Project Irak 2012 Fuarı’nda öne çıkardığı Süper Pratik Yaşam Üniteleri ile büyük ilgi gördü

Paintİstanbul fuarı İstanbul'da yapılacak

Paintİstanbul fuarı 23-26 Eylül'de Lütfi Kırdar'da yapılacak

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Project Iraq Fuarı Haberi

Project Iraq Fuarı

Irak'ın iş merkezi olarak nitelenen Erbil’de düzenlenen Project Iraq Fuarı’na katılan Vekon, fuara Türkiye’den giden tek prefabrike yapı üreticisi oldu. Avrupa ve Asya’dan yüzlerce katılımcının boy gösterdiği fuardaki standıyla Irak’ın dört bir yanından gelen sektör profesyonelleri ile buluşan Vekon, altyapı ve üstyapı yatırımlarının tüm hızıyla sürdüğü ülkedeki konumunu güçlendirdi.


Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon Pazarlama ve Satış Direktörü Özgül Yücel, Erbil’de, lojistik yakınlık, iş ve ürün kalitesi, tecrübe ve fiyat avantajı gibi sebeplerle Türk firmalarına büyük bir ilginin olduğunu söyledi.


Irak’ın sosyal konut ihtiyacına anahtar teslim çözüm


Erbil’de bugüne kadar çoğu Türk firması olan büyük inşaat şirketine çözümler sunduklarını belirten Yücel, ayrıca Bağdat ve Basra bölgelerinde de şantiye mobilizasyonlarından okul hastane ve sosyal tesislere kadar pek çok büyük...