15 / 05 / 2024

projelerde ses yalıtımı

projelerde ses yalıtımı

Yeni konut projelerinde tavan, taban, cam ve duvarlarda yüksek standartlarda ses yalıtımı yapılabilmesi, komşular arasındaki tartışmaları da sona erdiriyor...

İbrahim Tatlıses'ten FETÖ açıklaması!

İbrahim Tatlıses, FETÖ’nün mal varlığına çökmesiyle açıklama yaptı. Tatlıses "Beni vurdurdu, tarlamı, hatta anamın altına verdiğim arabayı bile haciz etti” şeklinde ifadelerde bulunu.

Gayrimenkul sertifikası mega projelerde de kullanılacak!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul sertifikası için 29-31 Mart’ta talep toplanacak. Küçük ve kurumsal yatırımcıların gayrimenkul sertifikasını beklediğini söyleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, sertifikaların mega projelerde kullanılması için de çalıştıklarını söyledi.

FETÖ'den İbrahim Tatlıses'e darbe!

FETÖ, İbrahim Tatlıses’in de başına bela oldu. Tatlıses’e uçamayan çürük jet satan örgüt üyelerinin, milyon dolarlık villayı da alacaklarına karşılık yok pahasına aldığı öne sürüldü

DAP Yapı indirim kampanyası hangi projelerde geçerli?

Dap Yapı yeni bir indirim kampanyasına başladı. 9 Nisan'a kadar sürecek olan DAP Yapı Çadır kampanyasında fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor. Peki DAP Yapı indirim kampanyası hangi projelerde geçerli?

Evdekifirsat ev alana üste para hangi projelerde geçerli?

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştiriyor. Evdekifirsat.com ev alana aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor. Peki, Evdekifirsat ev alana üste para hangi projelerde geçerli?

20 katrilyon paraları projelerde kullanabiliriz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bozüyük AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Arslan, 20 katrilyon paraları gerçekleştirmek istediğimiz projelerde kullanabilir hale gelindiğini belirtti.

2017 Sur Yapı kampanyası hangi projelerde geçerli?

2017 yılının bir önceki yıldan daha iyi olacağı sinyallerini yepyeni bir konut kampanyası ile belirten Sur Yapı 9 projesi için ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ isimli kampanyasını başlattı. Peki 2017 Sur Yapı kampanyası hangi projelerde geçerli?

Ses geçirmeyen binalar stresi azaltıyor!

Gürültünün sağlığımız üzerinde 35 farklı olumsuz etkisi bulunuyor. Yoğun kent hayatının gürültüsünü belki azaltamayız ama ses yalıtımı sayesinde onu evimizin dışında tutabiliriz

Türkiye’de ilk kez ‘Ses Yalıtım Zirvesi’ düzenlenecek!

Gürültü kirliliği ve ses yalıtımı konusu, Türkiye’de ilk kez ‘Ses Yalıtım Zirvesi’nde tüm detaylarıyla tartışılacak.

İdo Tatlıses'in gayrimenkul yatırımlarını annesi yapıyor!

Amerika’daki DJ’lik eğitiminden sonra Türkiye’ye dönüp kendisini müzik piyasasında bulan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. İdo yatırımlarını annesinin yaptığını söyledi.

Mimarlığın Ses ve Işık Hali sergisi 3 Kasım'da!

Has Mimarlık yapıtlarıyla kurgulanmış görsel-işitseldeneyim Mimarlığın Ses ve Işık Hali sergisinin açılışı 3 Kasım 2016 Perşembe günü saat 17:00'de açılacak.

Ses Yalıtım Zirvesi’nde sessizlik konuşulacak!

İZODER, gürültünün insan yaşamına etkileri, ses yalıtımının sağlıklı ve konforlu yaşama katkısı, gerekli yasal düzenlemeler ve çözüm önerilerini, 16 Kasım’da yapılacak ‘Ses Yalıtım Zirvesi’nde masaya yatırıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses şikayeti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiğe açıldı. İstanbullu boğazın yeni gerdanlığını çok sevdi. Ancak ‘Beyaz Türkler’ bu durumu hazmedemedi. ‘Çok ses geliyor rahatsız oluyoruz. Arılar bile kaçıyor’ dedi.

projelerde ses yalıtımı Haberi

projelerde ses yalıtımı

Yeni konut projelerinde tavan, taban, cam ve duvarlarda yüksek standartlarda ses yalıtımı yapılabilmesi, komşular arasındaki tartışmaları da sona erdiriyor. Konutkent'te yapımı süren Azel Kule de ses yalıtımını olmazsa olmazları arasına koyan projelerin arasında yer alıyor. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, normal konutlarda 15 santimetre olan kat aralığını, ses emici özelliği bulunan malzemeler de kullanarak 30 santimetreye çıkarttıklarını söyledi. Aslantaş, "Elektrikli ev aletlerinin, televizyonun, ses sisteminin, köpek ya da diğer evcil hayvanların gürültüsü, artık komşuyu rahatsız etmeyecek, insanlar villada yaşıyormuşçasına rahat hareket edilebilecek" dedi. Aslantaş, katlar arasındaki ses yalıtımının yanı sıra Azel Kule'nin mimari projesi hazırlanırken, komşu daireleri ayıran ortak duvarları da minimum seviyede tutarak gürültünün yan komşuyu rahatsız etmesinin önüne geçtiklerini...