05 / 05 / 2024

Projist Mühendislik zeytinburnu

Projist Mühendislik zeytinburnu

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çakmak tarafından kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Pintest Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pintest Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Taş tarafından kuruldu.

Hms Metallurgy Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hms Metallurgy Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hms Metallurgy Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ali Sarı tarafından kuruldu.

Güniş Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güniş Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Günay Erdost tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Emtien İnşaat Ve Altyapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emtien İnşaat Ve Altyapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Metin Katran tarafından kuruldu.

Marmaras Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmaras Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Baş ve Sinan Baş tarafından kuruldu.

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Karagün tarafından kuruldu.

Projist Mühendislik zeytinburnu Haberi

Projist Mühendislik zeytinburnu

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği, her hangi bir yöntem ve ölçekte çizgisel ve sayısal harita yapımı, kadastro haritaları, fotogrametri ve uzaktan algılama işleri etüt ve işletme haritaları kentsel ve kırsal arazi ve arsa düzenlemeleri, parselasyon ve planları, halihazır harita, imar planı ve mevzii imar planı ve çizimi, aplikasyon, ifraz, tevhid, yola terk, tescile konu olan harita ve planlar yapmak. Her türlü arazi ölçümü, yer kontrol noktalarının tesisi, deformasyon ölçmeleri, plankote, hidrografik ölçmeler, yer altı ölçmeleri, konum belirlemeleri, karayolu ve enerji nakil hatları proje ve aplikasyon işlerini, kanalizasyon projeleri, köprü ve baraj proje ve aplikasyonu...