06 / 05 / 2024

Proline

Proline

Türk şirketlerinin yatırımda yeni rotası Makedonya oluyor. Konyalı Dempo Group ambalaj ve mermer üretimi, PVC şirketi Proline ise pencere üretimi için 3 tesis kuracak.

Proline Teknik Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proline Teknik Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Aydın tarafından kuruldu...

3. Havalimanı'nın güvenliğinde Proline tercih edildi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatını gerçekleştiren ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA, havalimanının güvenliğini sağlaması için Proline'ı tercih ediyor.

Studio Proline İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Proline İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Şafak Aliçavuşoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Proline'den Akıllı Güvenlik Yönetim Sistemi!

Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve mevcut sistemlerle entegre olabilme kabiliyetine sahip yerli yazılım ile şehirler, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kriterlerine uygun güvenlik seviyesine yükselirken tek bir noktadan merkezi yönetim de sağlanıyor.

Türk şirketlerden Makedonya'ya çıkarma!

Türk şirketlerinin yatırımda yeni rotası Makedonya oluyor. Konyalı Dempo Group ambalaj ve mermer üretimi, PVC şirketi Proline ise pencere üretimi için 3 tesis kuracak.

ESTAP, Proline ile duvar tipi kabinet kavramına yeni boyut kazandırıyor!

ESTAP, Proline ile duvar tipi kabinet kavramına yeni boyut kazandırıyor. Estap, Proline serisi ile taşıyıcı profiller olmadan 300 kg’a varan taşıma kapasitesi, olağanüstü erişim/kablolama yetenekleri ve dekoratif özellikleriyle benzerlerinden açık ara önd

Estap, Proline serisini Rahmi Koç Müzesi'nde tanıttı!

Estap, 23 Eylül 2014 tarihinde Rahmi Koç Müzesi'ndeki 25. yıl gecesinde, duvar tipi kabinet grubundan yeni Proline serisini görücüye çıkardı. Seri, gelişmiş yapısal üstünlükleri ve sunduğu kullanım kolaylıklarıyla kabinet kavramını kökünden değiştiriyor.

Proline Haberi

Proline
Türk şirketlerinin yatırımda yeni rotası Makedonya oluyor. İki Türk şirketi, peş peşe 3 tesis açma kararı aldı. 


Konya merkezli Dempo Group, Makedonya'da iki tesisi birden açacağını duyurdu. 


Ambalaj ve mermer üretimi yapacak tesisler için yaklaşık 18 milyon liralık yatırım yapılacak. 


PVC şirketi Proline ise ülkede 10 milyon liralık yatırımla pencere ekipmanları tesisi...