27 / 04 / 2024

promim mimarlık selim süslü

promim mimarlık selim süslü

PMR Mimarlık oratklarından Mimar Abdurrahman Selim Süslü 1995 yılından bu yana deneyimli ve dinamik tasarım ekibiyle kentsel çevreye ilişkin pek çok proje gerçekleştiren PMR Mimarlık'tan ayrıldı.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Sma Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sma Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Selim Ödemiş tarafından kuruldu.

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Marmaras Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmaras Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Baş ve Sinan Baş tarafından kuruldu.

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Tokgöz, Eren Çevik ve Selim Nazik ortaklığında kuruldu.

Hs Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Hs Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Ümraniye’de  150  bin TL sermaye bedeli ile Selim Aşcı tarafından kuruldu.

Neol Yapı Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Neol Yapı Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Selim    Çokluk kuruldu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Girgin, Selim Kara ve Uğur Şentürk ortaklığında kuruldu.

Promim Yapı Mimarlık İnşaat Otomotiv Makine Bilgisayar Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promim Yapı Mimarlık İnşaat Otomotiv Makine Bilgisayar Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli le M.Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Akıncı ve Selim Yarımoğlu Güneş ortaklığında kuruldu.

Decorplus Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Decorplus Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Özdemir tarafından kuruldu.

promim mimarlık selim süslü Haberi

promim mimarlık selim süslü

PMR Mimarlık oratklarından Mimar Abdurrahman Selim Süslü PMR Mimarlık'tan ayrıldı. 


Promim, kurulduğu 1995 yılından bu yana deneyimli ve dinamik tasarım ekibiyle kentsel çevreye ilişkin pek çok proje gerçekleştirmiştir. Ulusal ve uluslararası düzeyde kentsel tasarım, kentsel yenileme, yeni gelişme alanları tasarımı, kentsel sağlıklaştırma ve çevresel tasarım alanlarında faaliyet gösteren firmanın genel müdürlüğü aynı zamanda kurucu ortak olan Y. Şehir Plancısı Can Kubin tarafından sürdürülmektedir.

Kentsel mekana katkı sağlamayı temel alan bir yaklaşımla farklı ölçek ve kapsamda birçok projeyi başarıyla tamamlamış olmanın yanı sıra, Promim mensupları 1989 yılından itibaren çeşitli uluslararası, ulusal ve davetli yarışmalarda pek çok ödül...