06 / 05 / 2024

promosyon kampanyaları

promosyon kampanyaları

Özel sektör bankalarının emeklilere yaptığı yüksek promosyon teklifleri tam gaz devam ederken promosyon ödemeleri yükselmeyen çalışanlar isyan ediyor. KDK'ya yapılan bir başvuru dikkat çekerken kurumdan gelecek sonuç merakla bekleniyor.

Emekliler yığıldı kampanyalar uzadı

Emekli maaşlarını taşıyanlara bankaların verdiği nakit promosyonlarda kıyasıya bir rekabet yaşanırken şubeler maaş taşıma talepleri nedeniyle adeta kilitlendi. Kampanya süreleri Eylül ayına kadar uzarken nakit promosyonlar da da artış bekleniyor.

Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi'den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

Yapı Kredi mayıs ayına özel emekli promosyonları için yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre, Yapı Kredi emekli promosyonları ne kadar oldu? Yapı Kredi emekli promosyon yenileme nasıl yapılır?

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklileri tarafından merakla beklenen promosyon kampanyaları için güncellemeler de peş peşe geldi. İşte Yapı Kredi yeni emekli paketi detayları...

Banka banka promosyon kampanyaları! Promosyonlar 20 bin TL'ye kadar verilebiliyor...

Bankalar tarafından verilen güncel promosyon kampanyaları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Buna göre emekli promosyon miktarları 20 bin TL'ye kadar gelmiş durumda. Emeklilere en yüksek promosyon veren banka hangisi? Güncel banka promosyonları neler?

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan emekli promosyonu için Mart 2024 müjdesi geldi! Bankalar hesaplara tam bu kadar yatıracak!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank merakla beklenen emekli promosyon kampanyalarında güncellemeye gitti. Peki kamu bankaları ne kadar emekli promosyonu verecek?

Emekli promosyon kampanyası için resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Ziraat ve Halkbank emeklilere işte tam bu kadar verecek

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan emekli promosyon kampanyaları için resmen Mart 2024 müjdesi geldi. En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat ve Halkbank emeklilere işte tam bu kadar verecek...

Emekliler müjde! Banka banka promosyon kampanyaları yenilendi! 

Şubat ayı itibari ile emekli promosyon kampanyaları da yenilendi. Buna göre, bankalar emekli müşterileri için promosyon rakamlarını tek tek yenileyerek duyurdu.  

7 bin 500, 8 bin ve 8 bin 750 TL emekli maaşı alanlara ek ödeme müjdesi! Hesaplarınızı kontrol edin!

Emeklilere bankalar tarafından promosyon kampanyaları duyuruldu. Bu kampanyalar, emeklilerin aylıklarını desteklemeyi ve ekonomik şartlarını iyileştirmeyi amaçlıyor. Hangi bankanın ne kadar promosyon sağladığı, SGK-SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ilişkin yapılan duyurularla beraber belli oldu.

Emeklilere son dakika müjdesi! 7.500 TL ve üzeri maaş alan SSK BAĞ-KUR emeklisine 10.000 TL ödeme...

Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasıyla birlikte bankalar emekli promosyon kampanyalarını güncelledi. İşte güncel kampanyalar ve tüm detayları...

Bankalardan kıyasıya yarış emekli maaşı banka promosyonları peş peşe güncellendi! İşte kampanya detayları...

Temmuz ayı emekli maaş zammının belli olmasıyla birlikte emekliler banka promosyonlarına zam gelip gelmediğini sorguluyor. Peki, Güncel emekli promosyon kampanyaları ne kadar? İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya geldi

Bankalar tarafından vatandaşlara yönelik dev promosyon kampanyaları devam diyor. Ziraat Bankası'ndan da son olarak önemli bir açıklama geldi.

Ziraat Bankası kartı olanlara verilecek 1000 TL’den nasıl faydalanırım?

Kamu bankalarının indirim, avans ve promosyon kampanyaları devam ediyor. Ziraat Bankası kartı olanlara 1000 TL verilecek. Bankkart kazanmak için şartlar da belli oldu.

Önceki promosyon kampanyalarını unutacaksınız! Tek seferde 10.900 TL verilecek!

Promosyon kampanyaları hala devam ediyor. Bu banka promosyonda çığır açtı. Tek seferde 10.900 TL verilecek. İşte detaylar!

Emekli promosyon kampanyaları peş peşe güncellendi! Ziraat, HalkBank, Vakıfbank ne kadar promosyon veriyor?

EYT'nin yürürlüğe girmesi ve emekli maaşlarının 7 bin 500 TL'ye çıkarılmasından sonra banka promosyonları tekrardan gündemde yerini aldı. Peki, banka promosyonları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

promosyon kampanyaları Haberi

promosyon kampanyaları

Emeklilere 10 bin liraya varan promosyon kampanyaları tam gaz devam ederken eski tarihli promosyon sözleşmeleri doğrultusunda düşük promosyon alan çalışanların isyanı da her geçen gün büyüyor.

Bazı bankalar kurumlardaki maaşların ortalamasına ve çalışan sayısına göre rekor promosyon sözleşmeleri teklif ederken Kamu Denetçiliği Kurumu'na (KDK) yapılan bir başvuru dikkat çekti

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan yapılan açıklamada bankaların çalışanlara verdiği düşük meblağda kalan promosyonlara enflasyon düzeltmesi yapılması konusunun incelemeye alındığı belirtildi. Kurum, bir çalışanın yaptığı başvuruyu incelemeye aldı, bu çerçevede ilgili kurumlarla da görüşmeler yapılacak.

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan yapılan açıklamada, başvuru sahibi çalışanın, Sosyal Güvenlik Kurumu ile birçok kurum ve bir banka arasında 2021 yılında imzalanan maaş promosyon sözleşmesinin enflasyon ve yaşanan ekonomik gelişmeler paralelinde yenilenmeye muhtaç olduğu gerekçesiyle yaptığı başvuruyu değerlendirdi. SGK ve bir...