06 / 05 / 2024

pronet Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

pronet Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Sektörün eğitimli teknik çalışan ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak çalışmalarını sürdüren Pronet Güvenlik tarafından kurulan ‘Güvenlik Sınıfı’, Ankara Mamak’ta bulunan Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde açıldı...

Pronet Akıllı Zil çözümü geliştirdi!

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet’in geliştirdiği “Akıllı Zil” çözümüyle evde yokken bile kapıya kimin geldiği görülebiliyor. Yine uygulama üzerinden dilediği kişiye kapıyı uzaktan açabiliyor.

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi'ne altyapı desteği!

Çankaya Belediyesinin camilere altyapı desteği hız kesmeden sürüyor. Belediye bu kapsamda 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşendi

Ankara Mamak'ta 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mamak Belediye Başkanlığı, Abidinpaşa Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 31 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 516 bin 908 TL olarak belirlendi.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Pronet'ten ısınma giderlerinde yüzde 40 tasarruf sağlayan çözüm!

Pronet Plus ile sunduğu çözümlere Akıllı Termostat’ı da ekledi. Akıllı Termostat ile kullanıcılar, ev ya da işyerlerindeki kombilerini uzaktan açıp kapatabiliyor, ısı seviyesini ayarlayabiliyor ve bu sayede ısınma giderlerinde yüzde 40’lara varan tasarruf sağlıyor.

Mamak'ta 6 milyon 843.8 TL'ye satılık gayrimenkul!

Mamak Belediye Başkanlığı, Abidinpaşa Mahallesi 9197 ada 13 parselde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 843 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile tehlikelere kapsamlı koruma!

Tatilden döndüğünde evini bıraktığı gibi bulmak isteyenler, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile sadece hırsızlığa karşı değil; yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alıyor.

Pronet’e 100 milyon dolarlık kredi!

Türkiye’nin önde gelen güvenlik şirketlerinden Pronet, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ( AİKB ) ve ING Bank ile 100 milyon Dolar tutarında kredi anlaşması imzaladı...

Uluslararası finans kuruluşlarından Pronet'e 100 milyon dolarlık kredi!

Türkiye’nin önde gelen güvenlik şirketlerinden Pronet, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ( AİKB ) ve ING Bank ile 100 milyon Dolar tutarında kredi anlaşması imzaladı...

İdris Güllüce Abidinpaşa Kapalı Pazar Yeri İftar yemeğine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce 9 Temmuz Temmuz 2014 Çarşamba günü yani bugün Abidinpaşa Kapalı Pazar Yeri İftar Çadırında düzenlenen İftar Yemeğine katılacak.

Adana Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel Caddesi ışıklandırıldı!

Adana Abidinpaşa Caddesi, Kızılay Caddesi ve Cemal Gürsel Caddesi ışıklandırıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın çalışmaları Adana'nın görsel güzelliğini arttırıyor.

Adana'nın Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel caddeleri ışıl ışıl!

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları sonucu Güney Adana'nın önemli ana arterleri Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel caddeleri geceleri ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti...

Pronet’in bayi ve çalışanları Antalya’da buluştu!

Pronet’in bayi ve çalışanları Antalya’da buluştu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını CEO Alp Saul yaparken, katılımcılar skeç ve müzikle renklenen etkinlikte eğlenceli saatler geçirdi.

pronet Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Haberi

pronet Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Sektörün eğitimli teknik çalışan ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak çalışmalarını sürdüren Pronet Güvenlik tarafından kurulan ‘Güvenlik Sınıfı’, Ankara Mamak’ta bulunan Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde faaliyete başladı. Tüm ihtiyaçlarının Pronet Güvenlik tarafından karşılanacağı sınıfta eğitim gören öğrencilere Pronet Güvenlik’te staj yapma ve çalışma olanağı da...