04 / 05 / 2024

Pronet etkinlikleri

Pronet etkinlikleri

Pronet’in Şampiyon Takımı İstanbul’da bir araya geldi. Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet’in “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti.

Pronet’in bayi ve çalışanları Antalya’da buluştu!

Pronet’in bayi ve çalışanları Antalya’da buluştu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını CEO Alp Saul yaparken, katılımcılar skeç ve müzikle renklenen etkinlikte eğlenceli saatler geçirdi.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Pronet Plus'tan Akıllı Zil!

Pronet Plus tarafından geliştirilen Akıllı Zil ev sahipleri için yeni hizmet sunuyor. Tasarım, aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı etkiye sahip.

Pronet Akıllı Zil çözümü geliştirdi!

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet’in geliştirdiği “Akıllı Zil” çözümüyle evde yokken bile kapıya kimin geldiği görülebiliyor. Yine uygulama üzerinden dilediği kişiye kapıyı uzaktan açabiliyor.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Pronet'ten ısınma giderlerinde yüzde 40 tasarruf sağlayan çözüm!

Pronet Plus ile sunduğu çözümlere Akıllı Termostat’ı da ekledi. Akıllı Termostat ile kullanıcılar, ev ya da işyerlerindeki kombilerini uzaktan açıp kapatabiliyor, ısı seviyesini ayarlayabiliyor ve bu sayede ısınma giderlerinde yüzde 40’lara varan tasarruf sağlıyor.

Pronet, Stevie Awards 2016'dan toplam 7 ödülle döndü!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, dünyanın en saygın iş ödülleri organizasyonlarından Stevie Awards 2016’da Pronet, 4 altın, 3 bronz olmak üzere toplam 7 ödülle döndü.

Pronet Plus ile evlere kolaylık!

Pronet Plus, belirlediğiniz senaryolara uygun anlık bildirimlerle evinizde olup bitenden hemen haberdar olmanızı da sağlıyor.

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile tehlikelere kapsamlı koruma!

Tatilden döndüğünde evini bıraktığı gibi bulmak isteyenler, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile sadece hırsızlığa karşı değil; yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alıyor.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Pronet etkinlikleri Haberi

Pronet etkinlikleri

Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği etkinlikte başarılı satış ekipleri ödüllendirilirken, çalışanlar kapanışta düzenlenen parti ile eğlenceli saatler yaşadı. 


Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet, “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği ve 400’e yakın çalışanın katıldığı toplantının açılış konuşmasını Pronet CEO’su Alp Saul yaptı. Saul’un ardından söz alan Direkt Satış Genel Müdür Yardımcısı Engin Kurtay, 2013 yılının değerlendirmesini yaparak 2014 hedefleri üzerinde durdu. 


Pronet’in yeni ürün ve hizmetlerinin de tanıtıldığı etkinlik, konuk konuşmacı Ali Poyrazoğlu’nun konuşması ile devam etti. Ardından, İstanbul ve bölgelerinde görev yapan başarılı satış ekiplerine ödülleri takdim edildi. Etkinlik, akşam yemeği ve çalışanların eğlenceli saatler geçirdiği parti ile son...