04 / 05 / 2024

Pronet gecesi

Pronet gecesi

Pronet’in Şampiyon Takımı İstanbul’da bir araya geldi. Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet’in “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti.

Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam geliyor! Akaryakıt fiyatları cep yakacak!

Döviz kurlarında, petrolde ve vergilerde yaşanan artışlardan etkilenen akaryakıt fiyatları için bir zam haberi daha geldi. Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam yapılacak. Akaryakıtta yeni fiyatlar ne kadar olacak? 

Mesa Bodrum Demirbükü projesinden özel Küba Gecesi!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık kalite anlayışıyla markalaşan Mesa, Bodrum Demirbükü projesiyle özel bir Küba Gecesi'ne imza attı. 

Çamlıca Cami Kadir Gecesi'ne yetiştirilmeye çalışılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çamlıca Camisi'ni inşallah Kadir Gecesi'ne yetiştirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu...

Pronet Plus'tan Akıllı Zil!

Pronet Plus tarafından geliştirilen Akıllı Zil ev sahipleri için yeni hizmet sunuyor. Tasarım, aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı etkiye sahip.

Pronet Akıllı Zil çözümü geliştirdi!

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet’in geliştirdiği “Akıllı Zil” çözümüyle evde yokken bile kapıya kimin geldiği görülebiliyor. Yine uygulama üzerinden dilediği kişiye kapıyı uzaktan açabiliyor.

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Pronet'ten ısınma giderlerinde yüzde 40 tasarruf sağlayan çözüm!

Pronet Plus ile sunduğu çözümlere Akıllı Termostat’ı da ekledi. Akıllı Termostat ile kullanıcılar, ev ya da işyerlerindeki kombilerini uzaktan açıp kapatabiliyor, ısı seviyesini ayarlayabiliyor ve bu sayede ısınma giderlerinde yüzde 40’lara varan tasarruf sağlıyor.

Pronet, Stevie Awards 2016'dan toplam 7 ödülle döndü!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, dünyanın en saygın iş ödülleri organizasyonlarından Stevie Awards 2016’da Pronet, 4 altın, 3 bronz olmak üzere toplam 7 ödülle döndü.

Pronet Plus ile evlere kolaylık!

Pronet Plus, belirlediğiniz senaryolara uygun anlık bildirimlerle evinizde olup bitenden hemen haberdar olmanızı da sağlıyor.

Bursa Yeşil Cami, Kadir Gecesi ibadete açıldı!

Bursa'nın İznik ilçesinde bulunan Yeşil Cami, 1 yılda bitirilen restorasyon çalışmalarıyla Kadir Gecesi ilk günkü ihtişamı ile ibadete açıldı. Caminin çevre düzenlemesi içinde Bursa Kültür Varlıkları Kurulu'ndan projenin tasdiki bekleniyor.

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile tehlikelere kapsamlı koruma!

Tatilden döndüğünde evini bıraktığı gibi bulmak isteyenler, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile sadece hırsızlığa karşı değil; yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alıyor.

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde 2 ödül aldı!

Çilek, İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Pronet gecesi Haberi

Pronet gecesi

Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği etkinlikte başarılı satış ekipleri ödüllendirilirken, çalışanlar kapanışta düzenlenen parti ile eğlenceli saatler yaşadı. 


Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet, “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği ve 400’e yakın çalışanın katıldığı toplantının açılış konuşmasını Pronet CEO’su Alp Saul yaptı. Saul’un ardından söz alan Direkt Satış Genel Müdür Yardımcısı Engin Kurtay, 2013 yılının değerlendirmesini yaparak 2014 hedefleri üzerinde durdu. 


Pronet’in yeni ürün ve hizmetlerinin de tanıtıldığı etkinlik, konuk konuşmacı Ali Poyrazoğlu’nun konuşması ile devam etti. Ardından, İstanbul ve bölgelerinde görev yapan başarılı satış ekiplerine ödülleri takdim edildi. Etkinlik, akşam yemeği ve çalışanların eğlenceli saatler geçirdiği parti ile son...