01 / 05 / 2024

Pronet Plus 2016

Pronet Plus 2016

Pronet Plus, belirlediğiniz senaryolara uygun anlık bildirimlerle evinizde olup bitenden hemen haberdar olmanızı da sağlıyor.

Pronet Plus'tan Akıllı Zil!

Pronet Plus tarafından geliştirilen Akıllı Zil ev sahipleri için yeni hizmet sunuyor. Tasarım, aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı etkiye sahip.

Pronet'ten ısınma giderlerinde yüzde 40 tasarruf sağlayan çözüm!

Pronet Plus ile sunduğu çözümlere Akıllı Termostat’ı da ekledi. Akıllı Termostat ile kullanıcılar, ev ya da işyerlerindeki kombilerini uzaktan açıp kapatabiliyor, ısı seviyesini ayarlayabiliyor ve bu sayede ısınma giderlerinde yüzde 40’lara varan tasarruf sağlıyor.

Pronet, Stevie Awards 2016'dan toplam 7 ödülle döndü!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, dünyanın en saygın iş ödülleri organizasyonlarından Stevie Awards 2016’da Pronet, 4 altın, 3 bronz olmak üzere toplam 7 ödülle döndü.

Pronet Plus ile evlere kolaylık!

Pronet Plus, belirlediğiniz senaryolara uygun anlık bildirimlerle evinizde olup bitenden hemen haberdar olmanızı da sağlıyor.

Zincirlikuyu Propa Plus Residence'da yüzde 30 indirim fırsatı!

Propa İnşaat'ın Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Plus Residence projesinde dairelerin yüzde 30'u satıldı. 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan projede ansman fiyatlarına ek olarak yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor.

1A Plus gayrimenkulde girişim fırsatı sunuyor!

1A Plus, farklı franchising modelleri oluşturdu. 2016 sonu itibariyle 20 franchise açmayı planladıklarını söyleyen 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara, Adana ve Bursa’ya öncelik tanıdıklarını belirtiyor.

Propa Plus Residences’da teslimler 2016 sonunda yapılacak!

Propa İnşaat’ın şehrin kalbinin attığı yer Zincirlikuyu’da ev, iş ve yaşam üçgenini bir arada sunduğu projesi Propa Plus Residences’da teslim tarihi 2016 yılsonu olarak belirlendi.

İzmir Country Plus Vitrin'de fiyatlar 116 bin TL'den başlıyor!

FRH Yapı imzasıyla inşa edilen proje toplam 66 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede teslimler Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. İzmir Country Plus Vitrin'de fiyatlar 116 bin TL'den başlıyor.

216 Butik Plus teslimleri Ekim 2016'da!

216 Yapı, Çekmeköy'de inşa ettiği 216 Butik Plus projesinde yeni bir kampanya düzenledi. Daire bedelinin yüzde 35'ini peşin olarak verenler kalanı için 120 ay boyunca uygun vade oranlarıyla kredi kullanabiliyor.

Medel Plus Life teslim tarihi!

Medel Plus Life teslim tarihi Nisan ayı 2016 yılı olarak belirlendi. Toplam 75 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Plus Life Kozyatağı teslim tarihi!

Plus Life Kozyatağı teslim tarihi 2016 yılının Nisan ayı olarak belirlendi. Toplam 75 adet daireden meydana gelen proje Anadolu Yakası'nda Kadıköy Kozyatağı'nda inşa ediliyor.

Kadıköy Kent Plus teslim tarihi!

Emay İnşaat tarafından hayata geçirilen Kadıköy Kent Plus projesi toplam 1,561 adet daireden meydana geliyor. Kadıköy Kent Plus teslim tarihi olarak 2016 yılı Aralık ayı planlanıyor.

Kent Plus Kadıköy Sevgililer Günü'ne özel yüzde 15 indirim!

Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan Kent Plus Kadıköy Sevgililer Günü'ne özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Satışları devam eden proje toplam 1,561 adet daireden oluşuyor.

Pronet Plus 2016 Haberi

Pronet Plus 2016

Kaliteli, hızlı, fark yaratan ve hayat kurtaran hizmetleriyle güvenlik sektörünün lider şirketi Pronet, Pronet Plus ile güvenlik sistemi kavramını yeniden yorumluyor. Sadece hırsızlık girişimlerine karşı önlem almakla sınırlı kalmayan ve 5 korumalı güvenlik hizmetiyle hayat kurtaran Pronet; acil sağlık, yangın gaz kaçağı, su baskını ve hatta dışarıda oluşabilecek tehlikelere karşı tam koruma sağlıyor. Pronet hizmetlerine ek olarak interaktif güvenlik ve görüntüleme sistemleri, akıllı ev çözümleri ve enerji yönetimini içeren Türkiye’nin ilk akıllı güvenlik sistemi olan Pronet Plus ise bu sistemin uzaktan kontrol edilebilmesine imkan tanıyor.


Pronet Plus ile kullanıcılar alarm sistemlerini uzaktan kurup kapatabiliyor, sistemi kurmayı unutup evden ayrıldıklarında cep telefonlarına alacakları bildirimlerle uyarılıyor. Bunun için kullanıcının App Store ya da Google Play üzerinden akıllı cihazına Pronet Plus uygulamasını yüklemesi...