03 / 05 / 2024

Pronto Tur Tanzanya otel

Pronto Tur Tanzanya otel

Uuslararası yatırımcının uğrak yeri olmaya başlayan Afrika, artık Türk turizmcilerin ajandasında da üst sıralarda yer alıyor. Pronto Tour, Tanzanya'da Zanzibar adasında geçtiğimiz yıl aldığı arazinin üzerine bir yıl içinde bir otel inşa edecek

Pronto Gayrimenkul Taksim 360'ı bugün Acarkent'te lanse edecek!

Beyoğlu'nda Çalık Gayrimenkul ile Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesinin yeni rezidans daireleri bugün Acarkent'te Pronto Gayrimenkul tarafından lanse edilecek...

Pronto Gayrimenkul Taksim 360'ı 13 Ekim'de Acarkent'te tanıtacak!

Beyoğlu'nda 150 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Taksim 360 projesinin yeni rezidans bölümleri Pronto Gayrimenkul tarafından 13 Ekim'de Acarkent'te tanıtılacak...

Pronto Gayrimenkul Taksim 360'ı Acarkent'te lanse edecek!

Taksim 360 projesinin yeni rezidans bölümleri satışa çıkıyor. Pronto Gayrimenkul tarafından organize edilen lansman 13 Ekim Cuma günü yapılacak.

Yapı Merkezi Tanzanya'dan 1.9 milyar dolarlık ihale aldı!

Dünyanın en büyük müteaahitleri listesinde 78'inci sırada yer alan Yapı Merkezi, Tanzanya'dan yüksek hızlı tren projesinin ihalesini tek başına aldı..

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi Fatih Soğancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Tavaşı tarafından 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Tanzanya'dan Türk yatırımcılarına davet!

Tanzanya Yatırım Merkezi (TIC) Başkanı Clifford Tandari, ülkedeki yatırım fırsatlarını anlattı. Türk firmalarını ülkelerinde yatırımı çağıran Tandari, ''Yatırım yapacaklar için arsa ve banka teminatları şart'' diye konuştu.

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Nur Ali Polater Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Pronto Tur Tanzanya otel Haberi

Pronto Tur Tanzanya otel


Afrika pazarı, dünyanın krizde olduğu dönemde elverişlilik ve doğal kaynaklarıyla en çok dikkat çeken pazarlardan biri haline geldi. Başta Çin olmak üzere, çok sayıda uluslararası yatırımcının uğrak yeri olmaya başlayan Afrika, artık Türk turizmcilerin ajandasında da üst sıralarda yer alıyor.

 

Turizm şirketi Pronto Tour, Tanzanya'da Zanzibar adasında geçtiğimiz yıl aldığı arazinin üzerine bir yıl içinde bir otel inşa edecek. 


Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkam Alı Onaran konuyla ilgili "Bu arazi üzerinde bir resort otel planlıyoruz. Malpler gibi bu ver. Zanzibar "da doğal Afrika'yı yaşıyorsunuz." bilgisini verdi. 


Önümüzdeki 10 yıl içinde dünya ticaretinde çok fazla pay alacağının artık bilinen bu gerçek olduğunu vurgulayan Onaran. hatta Avrupa'yı da geride bırakacağını ifade etti. "Afrika bunu ciddi şekilde ispatlayacağını da gösteriyor. Orada arak oturmaya başlayan bir...