07 / 05 / 2024

Prontotour İç Turlar Operasyon Müdürü Müge Erçetin

Prontotour İç Turlar Operasyon Müdürü Müge Erçetin

Okan Üniversitesi ile TUYED’in ortaklaşa düzenlediği “Turizmin Yükselen Yıldızı Gastronomi’den Nasıl Yararlanmalı?” başlıklı panelde konuşan gazeteci-yazar Ahmet Örs, Türk mutfağının Michelin yıldızına ihtiyaç olmadığını söyledi...

Eminevim inanç turları düzenlemeye devam ediyor!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, müşterilerine inanç turları düzenlemeye devam ediyor.

Site müdürünün saha turları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site müdürü saha turları " konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Kapadokya'da balon turları sektör oluşturdu!

PERİ bacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle çok sayıda turist çeken Kapadokya'da düzenlenen balon turları, bölge turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Prontotour, en iyi satış yapan grup acentesi oldu!

Prontotour, bu yıl 22.'si düzenlenen Costa Cruise'da 2014 yılında en iyi satış yapan grup acentesi seçildi. Costa Cruise, en yeni ve büyük gemisi olan Costa Diadema'da yapıldı.

Prontotour en iyi satış yapan grup acentesi ödülü aldı!

Turizm sektöründe trendleri belirleyen Prontotour, bu yıl 22.si düzenlenen Costa Cruise'un Dünya çapında acenteleri ile buluşmasında 2014 senesinde en iyi satış yapan grup acentesi seçildi.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

Prontotour, yüzde 20 büyüme hedefliyor!

Prontotour 2015'te yüzde 15-20 civarında büyüme hedefliyor Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, 2014 yılında 80 bin kişiyi seyahate çıkardıklarını belirterek, "2015'te yüzde 15-20 civarında büyüme hedefliyoruz" dedi.

İspanya turlarına Arda Turan etkisi!

Arda'nın oynadığı maçlar İspanya turlarına da yaradı. Pronto Tour Başkanı Ali Onaran, "Arda'nın oynadığı maç tarihlerinde İspanya turlarımızda artış oluyor" dedi..

2023'te kültür turları öne çıkacak!

2023'te kültür turlarının öne çıkacağını söyleyen Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, "Anadolu'yu gezen turist sayısı da ikiye katlanacak" dedi. TÜRKİYE'DE her geçen gün turizm çeşitliliği artıyor.

Kapadokya'da kış mevsiminde balon turları devam ediyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezleri içinde yer alan, doğa harikası peribacalarıyla ünlü Kapadokya bölgesine gelen yerli ve yabancı turistler, kış mevsiminde katıldıkları balon turlarında karla kaplı eşsiz manzarayı seyredebiliyor.

Yılbaşı turlarına ilgi geçen yıla göre yüzde 20 arttı!

Erken rezervasyon avantajıyla, liste fiyatlarının yarısına tatil yapma imkanı bulanlar, yılbaşı turlarını geçen yıla göre yüzde 20 oranında artırdı. Bu yıl 120 bin kişi yeni yılı tatilde karşılayacak.

Prontotour İç Turlar Operasyon Müdürü Müge Erçetin Haberi

Prontotour İç Turlar Operasyon Müdürü Müge Erçetin


Okan Üniversitesi ile TUYED’in ortaklaşa düzenlediği “Turizmin Yükselen Yıldızı Gastronomi’den Nasıl Yararlanmalı?” başlıklı panelde konuşan gazeteci-yazar Ahmet Örs, Türk mutfağının Michelin yıldızına ihtiyaç olmadığını söyledi.


Okan Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı Yardımcı Doç. Dr. İlkay Gök ile Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği (TUYED) Başkanı Kerem Köfteoğlu’nun oturum başkanlığını yaptığı panele gazeteci-yazar Ahmet Örs’ün yanı sıra, TUROB Başkan Yardımcısı Vedat Başaran, TURYİD Başkanı Kaya Demirer, Prontotour İç Turlar Operasyon Müdürü Müge Erçetin, Gastronomika Temsilcisi Semi Hakim ve gazeteci Müge Akgün konuşmacı olarak katıldı.


Okan Üniversitesi’nin 15’nci kuruluş yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen panelde konuşan gazeteci-yazar Ahmet Örs, yemeklerimizi San Sebastian’ın yüksek mutfağı, İtalyan mutfağı ya da suşi ile değerlendirerek Türk mutfağına katkıda bulunamayacağımıza dikkat çekti. “Mutfağımızı yabancılara açıp tanıtmamız gerekiyor” diyen Örs şunları söyledi:...